سرخط خبرها
  • کمیته بهداشت ستاد برگزاری مراسم: هیچ مورد فوتی گزارش نشده است
  • دشمن آمریکایی- صهیونی باید از شهید خامنه‌ای بیشتر ترس و هراس داشته باشد
  • افزایش اجاره مسکن بیشتر از ۲۵ درصد، تخلف می باشد
  • رسانه ترک: جهان شاهد وحدت و اقتدار ایران شد
  • ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد
  • کشف محموله ۳۲ میلیارد تومانی اسکناس قاچاق در مرز دوغارون
  • هیچ جایگاهی سوخت بدون بنزین نمی ماند
  • مراکش مقتدرانه صعود کرد، کانادا حذف شد
  • راهور: ممنوعیت تردد فقط در شعاع پیرامونی مصلی
  • قالیباف: پیروزی ملت ایران، هیمنه آمریکا را فرو ریخت
  • جدیت ایران در پیگیری خاتمه جنگ در لبنان و پایان اشغالگری
  • جنجال فوتبال کثیف در جام جهانی
  • روایتگر خارجی: آمریکا و حامیانش از امروز باید بیشتر بترسند
  • مردم در مصلی با احترام نظامی سرود ملی را خواندند
  • اشک‌های حدادعادل هنگام شنیدن نام دخترش
  • روز استقلال آمریکا خونین شد؛ ۵ زخمی در تیراندازی نیویورک
  • ثبت۶.۴ میلیون سفر با مترو در اولین روز بدرقه امام شهید
  • مراسم وداع با رهبر شهید بدون هیچ حادثه‌ای در حال برگزاری است
  • عراق در تب و تاب مراسم وداع با رهبر شهید امت
  • تعجب رسانه های خارجی از سیل خروشان عاشقان رهبری

رگبار باران و وزش باد شدید در ۲۲ استان کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از وقوع رگبار باران و وزش باد شدید در ۲۲ استان کشور خبر داد.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی طی امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ فروردین) در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران، زنجان، قم، کردستان، کرمانشاه، خوزستان، لرستان، همدان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس، نیمه غربی اصفهان، شمال بوشهر و ارتفاعات استان‌های البرز، تهران، سمنان و کرمان وقوع رگبار باران گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فردا (۲۲ فروردین) بارش در مناطق ذکر شده تشدید می‌شود و در مناطق مستعد بارش تگرگ خواهیم داشت، تصریح کرد: طی این روز در استان‌های تهران، البرز و غرب سمنان نیز بارش باران دور از انتظار نیست.

ضیاییان ادامه داد: طی روز دوشنبه (۲۳ فروردین) در برخی نقاط استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، شمال سیستان و بلوچستان و ارتفاعات کرمان و طی روز سه‌شنبه (۲۴ فروردین) در استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی به‌ویژه فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و استان‌های واقع در شمال شرق، شرق و مرکز کشور بارش پیش‌بینی می‌شود.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی طی روز چهارشنبه (۲۵ فروردین) بارش در بخش‌هایی از یزد، کرمان، فارس، اصفهان، برخی مناطق شرق و شمال شرق کشور، ارتفاعات البرز، مازندران، گلستان و شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل ادامه دارد.

وی با بیان اینکه طی دو روز آینده وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در غرب و جنوب غرب کشور به‌ویژه در استان‌های خوزستان، ایلام و کرمانشاه پیش‌بینی می‌شود، گفت: امروز (۲۱ فروردین) با توجه به شمالی شدن جریان هوا، دمای هوا در سواحل دریای خزر بین ۶ تا  ۱۲ درجه سانتیگراد کاهش خواهد یافت و دریای خزر و نیمه غربی خلیج فارس طی دو روز آینده مواج است.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۲ فروردین) نیمه ابری، در بعضی ساعات ابری همراه با وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد، گاهی وزش باد شدید و با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و طی روز دوشنبه (۲۳ فروردین) نیز نیمه ابری، گاهی وزش باد و بارش پراکنده و با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه