سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

افزایش کرونا و آنفلوآنزا پس از بازگشت حجاج به کشور/ مردم نکات بهداشتی را جدی بگیرند

متخصص بیماری‌های عفونی و واگیر با اشاره به افزایش موارد ابتلا به کرونا و آنفلوآنزای نوع A پس از بازگشت حجاج به کشور، نسبت به احتمال افزایش انتقال این بیماری‌ها در تجمعات پیش رو هشدار داد.

کرونا

 مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی و واگیر، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج با اشاره به وضعیت بیماری‌های تنفسی در کشور اظهار کرد: پس از پایان مناسک حج و بازگشت زائران به ایران، شاهد افزایش موارد ابتلا به بیماری‌های تنفسی، به‌ویژه کووید-۱۹ و آنفلوآنزای نوع A هستیم و این موضوع نیازمند توجه جدی مردم و مسئولان حوزه سلامت است.

وی با بیان اینکه ویروس‌های تنفسی همچنان در جامعه در گردش هستند، افزود: اگرچه شدت بیماری در بسیاری از مبتلایان نسبت به سال‌های نخست همه‌گیری کرونا کمتر شده است، اما این به معنای پایان خطر نیست و همچنان افراد سالمند، بیماران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای، زنان باردار و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، در معرض خطر بیشتری قرار دارند.

این متخصص بیماری‌های واگیر با اشاره به برگزاری مراسم گسترده وداع و تشییع و حضور پرشمار مردم در این آیین‌ها گفت: هرگونه تجمع بزرگ می‌تواند احتمال انتقال بیماری‌های تنفسی را افزایش دهد. بنابراین با توجه به افزایش موارد ابتلا، امکان بروز طغیان بیماری در صورت بی‌توجهی به اصول بهداشتی وجود دارد.

محرز تأکید کرد: مردم در مراسم‌های پیش‌رو تا حد امکان از ماسک، به‌ویژه در فضاهای شلوغ و بسته، استفاده کنند. همچنین افرادی که علائم سرماخوردگی، تب، گلودرد، سرفه یا آبریزش بینی دارند، بهتر است از حضور در تجمعات خودداری کنند تا موجب انتقال بیماری به دیگران نشوند.

وی رعایت بهداشت فردی را مهم‌ترین راهکار پیشگیری از انتشار بیماری‌های تنفسی دانست و افزود: شست‌وشوی مرتب دست‌ها، استفاده از محلول‌های ضدعفونی‌کننده، رعایت فاصله مناسب در صورت امکان و پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه یا عطسه از جمله اقداماتی است که می‌تواند زنجیره انتقال بیماری را تا حد زیادی کاهش دهد.

این متخصص بیماری‌های عفونی همچنین از افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای خواست در صورت ضرورت حضور در مراسم، حتماً از ماسک استاندارد استفاده کنند و از قرار گرفتن طولانی‌مدت در میان جمعیت خودداری کنند.

محرز با بیان اینکه مسئولیت حفظ سلامت جامعه تنها بر عهده نظام سلامت نیست، خاطرنشان کرد: همکاری مردم در رعایت توصیه‌های بهداشتی نقش تعیین‌کننده‌ای در جلوگیری از گسترش بیماری‌ها دارد. اگر افراد علائم بیماری را جدی بگیرند و از حضور در تجمعات خودداری کنند، احتمال انتقال ویروس به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

وی  با تأکید بر اینکه برگزاری مراسم‌های مذهبی و ملی با رعایت اصول بهداشتی منافاتی ندارد، گفت: حفظ سلامت خود و دیگران یک مسئولیت اجتماعی است. امیدواریم مردم با رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضمن حضور در مراسم، از افزایش شیوع کرونا و آنفلوآنزا جلوگیری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه