سرخط خبرها
  • پرونده بوسنیایی‌ها دست از سر استقلال برنمی‌دارد
  • عملیات فرار از هرمز غیرممکن شد
  • خط تلفن ثابت و بسته مکالمه رایگان برای زائران اربعین
  • سپاه: کشورها بدانند تنگه هرمز بسته است و عبور از آن تنها با هماهنگی ما امکان‌پذیر است
  • شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست
  • ساخت مسکن حمایتی در منطقه آزاد چابهار کلید خورد
  • علوی: تاج از نامه ممبینی به AFC اطلاع نداشت/ مقصران معرفی می‌شوند
  • پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند
  • آیین‌نامه جدید نیروهای شرکتی، اختلاف دولت و مجلس بر سر حذف واسطه‌ها
  • نظام پزشکی: تعرفه‌های درمانی هنوز ۴۵ درصد با هزینه‌های واقعی فاصله دارد
  • غرق‌شدن مرد ۳۳ ساله در سد آزادگان اهر
  • کسوت فوتبال: مشکلات استقلال بیشتر از سایر تیم‌هاست
  • هر فرد سالم می تواند سالانه ۴ بار خون بدهد
  • بازار موتورسیکلت در مسیر صعود قیمت، تعمیر جای خرید را گرفت
  • ۴ بیمارستان در مسیر نجف تا کربلا فعال شدند
  • آمادگی کامل شبکه ریلی برای اربعین
  • ۵۵ کشور تهدید به تحریم جام جهانی کردند
  • تعیین الگوی مصرف آب و انرژی برای همه استان‌ها
  • آخرین مهلت استفاده از بخشودگی جرایم مالیاتی اعلام شد
  • طرح نوین تغذیه دانشجویی در راه است

جهانپور خبر داد؛

تامین پیش پرداخت خرید واکسن کرونا از سوی بانک مرکزی

سخنگوی سازمان غذا و دارو از تامین پیش پرداخت خرید واکسن کرونا از سوی بانک مرکزی تا ۱۸ مهر (۹ اکتبر ۲۰۲۰) خبر داد.

کیانوش جهانپور

به گزارش خبرگزاری موج، کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: با دستور وزیر بهداشت و در راستای مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر خرید واکسن کرونا از ساز و کار کواکس، با هماهنگی های انجام شده از سوی اداره کل همکاریهای بین المللی وزارت بهداشت، توافقنامه ای توسط رییس سازمان غذا و دارو امضا و به اتحادیه بین المللی واکسن، ارسال شده است.

 جهانپور با اعلام این مطلب، گفت: گام بعدی پس از امضا و ارسال توافقنامه، تامین پیش پرداخت لازم تا ۱۸ مهر (۹ اکتبر ۲۰۲۰) است که قاعدتا بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نسبت به تامین این مرحله اقدام خواهد کرد. همچنین در راستای دستور دکتر نمکی وزیر بهداشت در جهت استفاده از منابع ارزی کشورمان در برخی کشورهای آسیایی، هماهنگی ها و مذاکرات متعددی با وزارت امور خارجه و طرف خارجی به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است.

  وی افزود: اتحادیه بین المللی واکسن به منظور برجسته کردن ابعاد بین المللی خرید واکسن کووید۱۹، فهرستی از دولت های مشارکت کننده در ساز و کار کواکس را منتشر کرده که جمهوری اسلامی ایران نیز یکی از این کشورها است.  

سخنگوی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: برای سلامت انسان ها به دور از هرگونه تبعیض و یکسونگری و تحریم ظالمانه، نگاه علمی به مدیریت پاندمی، اولویت سلامت، مشارکت مردم، مسوولیت مشترک و همکاری بین بخشی و بین المللی، رویکرد همه جانبه، توجه به مولفه ها و آثار اجتماعی و اقتصادی بیماری و همچنین تعهد حکومت ها و رهبران کشورها، مهمترین ابزار مقابله جهانی با پاندمی کرونا است.

جهانپور یادآور شد: در راه مقابله با کرونا، فعالان عرصه سلامت از بهورزان و مراقبان سلامت تا پرستاران، پیراپزشکان و پزشکان و همه کارکنان سلامت، بعنوان خط مقدم دفاع از سلامت عمومی، بیشترین فشار را متحمل شدند و باید در مقابل ایثار و جانفشانی همه مدافعان سلامت به ویژه شهدای عزیزی که جان خویش را فدای سلامت مردم کردند، تعظیم کنیم.

 بنابر اعلام وبدا، وی گفت: تلاش همگانی در عرصه تولید واکسن کووید۱۹ و دسترسی همزمان، عادلانه و به دور از تبعیض به واکسن های احتمالی که توسط ساز و کار کواکس با مشارکت سازمان جهانی بهداشت، اتحادیه جهانی واکسن و سایر نهادهای بین المللی مدیریت می شود و پیوستن جمهوری اسلامی ایران به این ساز و کار در کنار بیش از ۱۸۰ کشور جهان، درس دیگری در پاندمی کرونا است که برای مقابله با مشکلات جهانی، راهی به جز همکاری و مشارکت جهانی وجود ندارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه