سرخط خبرها
  • مرز‌های شلمچه و چذابه به‌صورت محدود بازگشایی می‌شود
  • زنگ خطر چاقی در کودکان؛ از دیابت و کبدچرب تا بلوغ زودرس
  • بازداشت عامل ترور شهید کاک‌درویشی در پیرانشهر
  • برد ارزشمند چادرملو در خانه آبادانی‌ها/ نفت آبادان به قعر جدول سقوط کرد
  • پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
  • تفاهم‌نامه ۳ همتی بانک ملی ایران و وزارت میراث فرهنگی امضا شد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند
  • ورشکستگی تامین‌اجتماعی دروغ است
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص ۴۰۰ همت برای حمایت از صنایع
  • سخنگوی دولت؛ افزایش مبلغ کالا برگ منوط به تأمین منابع مالی پایدار است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:

شکست رکورد اختصاص کمباین به آذربایجان شرقی در دولت سیزدهم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از افزایش ۷۱۴ درصدی(۷.۱۴) برابری جذب کمباین در آذربایجان شرقی در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: تعداد کمباین های استان به یک هزار و ۲۰۰ دستگاه افزایش یافته است که یک رکورد محسوب می شود.

کشاورزی استان

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، اکبر فتحی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نوسازی ناوگان برداشت غلات در آذربایجان شرقی، اظهار کرد: در سال گذشته از محل تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی و خرید نقدی، تعداد ۱۷۹ دستگاه کمباین برداشت غلات در استان جذب شده است که در نوع خود و در طول پنج دهه گذشته بی سابقه بوده است.

وی اعتبار هزینه شده برای تامین ۱۷۹ دستگاه کمباین یاد شده را ۲۲۴ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این مقدار اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومان با تسهیلات بانکی تامین شده است.

فتحی ادامه داد: بکارگیری این تعداد دستگاه جدید، ضمن اشتغال زایی موجب کاهش زمان برداشت مزارع گندم و جو شده، همچنین نقش مهمی در افزایش بهره‌وری و کاهش ضایعات برداشت غلات ایفا می کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: در پنج سال گذشته در مجموع ۱۱۲ دستگاه انواع کمباین غلات در آذربایجان شرقی جذب شده که به طور متوسط سالیانه ۲۲ دستگاه در استان را شامل می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه