English

برگزاری آیین پایانی چهاردهمین جشنواره حرکت دانشگاهی دانشگاه شیراز

آیین پایانی چهاردهمین جشنواره حرکت دانشگاهی با معرفی و تقدیر از برگزیدگان این دوره از جشنوراه برگزار شد.

برگزاری آیین پایانی چهاردهمین جشنواره حرکت دانشگاهی  دانشگاه شیراز
به گزارش خبرگزاری موج فارس

، به نقل از دانشگاه شیراز، حامد تقوایی معاون فرهنگی دانشگاه شیراز در این مراسم، ضمن خیرمقدم‌گویی با بیان اینکه در جایگاه معاون فرهنگی دانشگاه بخشی از موفقیت‌ها و توانمندی‌های خود را مدیون انجمن‌های علمی‌ست، توضیح داد: در دوران دانشجویی از حدود سال ۱۳۸۶ با عضویت در انجمن علمی انرژی و محیط‌ زیست فعالیت خود را آغاز کرده و به سرعت وارد شورای مرکزی انجمن شده‌ام.

تقوایی گفت: سال۱۳۹۰ در جشنواره‌ی ملی حرکت مقام اول را کسب کرده و سپس با تأسیس انجمن علمی فناوری‌های نوین و پلاسما این مسیر را ادامه دادم. در سال ۱۳۹۴ برای دومین‌بار مقام اول جشنوراه ملی حرکت را کسب کردم و با حکم رئیس دانشگاه به‌ عنوان عضو دانشجویی کمیته حمایت و نظارت بر انجمن‌های علمی درآمدم. از ۱۳۹۶ هم که به‌عنوان عضو هیأت‌علمی دانشگاه مشغول به خدمت شدم، به‌عنوان استاد مشاور انجمن پلاسما معرفی شدم و امروز در جایگاه معاون فرهنگی دانشگاه شیراز خوشحالم که گام‌ به‌ گام با حرکت رودخانه‌ی جاری و خروشان انجمن‌های علمی رشد کردم و موفقیت‌ها و توانمندی‌های خود را مدیون انجمن‌های علمی هستم.

 وی با اشاره به وجه تسمیه‌ی جشنواره‌ی ملی حرکت، خطاب به دانشجویان گفت: به شما که به‌ جای ماندن در مرداب راکد، در رودخانه‌ی زلال و خروشان انجمن‌های علمی حرکت کردید، تبریک می‌گویم و از نظر من همه‌ی شما دانشجویان فعال انجمن‌های علمی برگزیدگان جشنواره حرکت هستید.

تقوایی با بیان اینکه ساخت و فطرت انسان به‌گونه‌ای طراحی شده که توقف و ایستادن برایش امکان ندارد، اظهار کرد: کسانی‌ که حرکتی ندارند، مجبورند خود را با مسائل مختلفی که امروز به‌ عنوان آسیب‌های اجتماعی می‌شناسیم مشغول کنند و این نشان‌دهنده‌ی نیازی است که به آن پاسخ مناسب داده نشده؛ یعنی همان نیاز به حرکت.

معاون فرهنگی دانشگاه شیراز در ادامه به برخی از عواملی که موجب حرکت انسان می‌شود، پرداخت و گفت: قرار گرفتن در بستر حرکت، یکی از مهم‌ترین عوامل حرکت انسان است و جشنواره‌ی حرکت یکی از همین بسترها می‌تواند باشد که شما در آن قرار گرفته‌اید.

 وی ادامه داد: شناخت انسان از جایگاه و قدر و منزلت خود نیز از دیگر عواملی است که انسان را به حرکت سوق می‌دهد. اگر انسان ظرفیت و جایگاه خود را به‌خوبی بشناسد، حرکت خود را آغاز می‌کند و قطعا هرچقدر که انسان متوجه شود که وسعت وجودی‌اش چه اندازه است تلاش بیشتری خواهد کرد.

تقوایی، امید به برکت و کمک الهی، وطن‌ دوستی و عرق ملی و مذهبی و انتخاب الگوی مناسب را از دیگر عوامل برانگیزاننده و حرکت‌ دهنده انسان برشمرد و از دانشجویان خواست تا مسیر حرکت خود را مشخص کرده و دنبال کنند.

وی در پایان با بیان اینکه مسیر رشد و حرکت انجمن‌های علمی در دانشگاه شیراز مطلوب هست و در طول سیزده دوره گذشته با کسب مقام‌های مختلف افتخارآفرینی‌های بسیاری صورت گرفته است، اظهار کرد: امیدواریم در پایان جشنواره شاهد باشیم که فعالیت انجمن‌های علمی به تشکیل استارتاپ‌ها منجر شده و محصول تولید کنند که برای این مهم برنامه‌ریزی کرده‌ایم و با جدیت آن را دنبال خواهیم کرد.

رئیس مرکز حمایت از فعالیت‌های علمی دانشجویان در این نشست با بیان این مقدمه که انجمن‌های علمی دانشجویی مجموعه‌ای علمی، پژوهشی است که با حضور دانشجویان نخبه و توانمند و همگام با اهداف و رسالت دانشگاه تشکیل شده، بیان کرد: مأموریت اصلی انجمن های علمی برطرف‌ کردن شکاف میان دانشگاه با صنعت، جامعه و دنیای حرفه‌ای‌ست. 

زهرا فرامرزی گفت: هم‌اکنون ۶۸ واحد انجمن علمی در دانشگاه شیراز فعالیّت می‌کنند و قریب به دو هزار نفر دانشجوی پژوهشگر و توانمند در این انجمن‌ها حضور فعّال و موثر دارند.

وی افزود: مرکز حمایت از فعالیت‌های علمی دانشجویان به‌ عنوان زیرمجموعه معاونت فرهنگی دانشگاه شیراز، به‌ عنوان سیاست‌ گذار و پشتیبان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه در راستای پویایی دانشگاه و رشد انجمن‌ها، به‌ منظور ارائه دستاوردهای آنان اقدام به برگزاری جشنواره دانشگاهی حرکت به‌طور سالانه نموده است.

به‌ گفته‌ی رئیس مرکز حمایت از فعالیت‌های علمی دانشجویان، انجمن‌ها در قالب ۵ گروه علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی، هنر و معماری در حوزه‌های ۱۱ گانه انجمن علمی برتر، فعالیت علمی خلاقانه، نشریه علمی، مسابقه علمی، محتوای دیجیتال، کتاب، اختراع و کارآفرینی، بخش ویژه، انجمن آموزش‌ محور، انجمن پویا، استاد مشاور برگزیده و دبیر برگزیده با هم به رقابت می‌پردازند و برگزیدگان نهایی در حوزه‌های ۱۳ گانه (۴۶ اثر) برای رقابت با دیگر دانشگاه‌ها به وزارت علوم معرفی شده‌اند. 

وی ادامه داد: در این دوره از جشنواره ۸۷۹ فعالیت در قالب ۹۵ فقره گزارش مستند تا پایان مردادماه به دبیرخانه جشنواره ارائه گردید که تا پایان شهریورماه طی چند مرحله داوری شد و در پایان، ۴۶ اثر از بین کلیه آثار، به‌ عنوان برگزیده معرفی و به دبیرخانه جشنواره ملی حرکت اعلام شد که امیدواریم مثل هرسال با کسب مقام های ارزشمند به افتخارات دانشگاه بزرگ شیراز بیفزایند.

در پایان این رویداد نیز از برگزیدگان چهاردهمین جشنواره حرکت دانشگاهی تقدیر شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه