English

عضو اتاق اصناف ایران:

برنامه‌ریزی برای کاهش قیمت نان ضرورت دارد

عضو اتاق اصناف ایران گفت: حذف ارز ترجیحی نان را گران کرد و خرید آن برای اقشار ضعیف دشوار شده است، از دولت انتظار داریم طرحی دهد که مردم بتوانند نان ارزان تری بخرند.

برنامه‌ریزی برای کاهش قیمت نان ضرورت دارد

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا حسنی، نائب رئیس دوم اتاق اصناف ایران ابراز داشت: یکی از موارد مهم اصناف این است که برای برخی از واحدهای صنفی برگ متمم مالیاتی صادر شده است که مبنای آن مشخص نیست. در شرایط رکود و نبود ثبات در بازار و کاهش درآمدها باید از کسب و کارها حمایت کرد و نمی‌توان مالیات‌ها را افزایش داد.

وی افزود: به تازگی برای برخی از واحدهای صنفی برگ متمم مالیات صادر شده است. اما مبنای برگ متمم مشخص نیست. اگر مبنای آن تراکنش های دستگاه پز است، مبنای درستی نیست. مدت ها است که می‌گوییم هر تراکنشی که از دستگاه‌های پز واحدهای صنفی انجام می شود، به معنای فروش نیست که بتوان از آن مالیات گرفت. در بازار روال است که به هم پول قرض می‌دهند. بنابراین  از وزارت امور اقتصادی و دارایی انتظار داریم که برگ متمم های مالیاتی کشیده نشود و در راستای حمایت دولت از اصناف، خوداظهاری مالیاتی متصدیان واحدهای صنفی در خصوص مالیات سال ۱۴۰۰ تماما قطعی شود.

نائب رئیس دوم اتاق اصناف ایران در ادامه درباره حذف ارز ترجیحی نیز اظهار کرد: حذف ارز ترجیحی برای اقشار ضعیف پر فشار بوده است. به عنوان نمونه حذف ارز ترجیحی نان را گران کرده است و خرید آن حقیقا برای اقشار ضعیف دشوار شده است. قیمت دان مرغ و خوراک دام نیز افزایش یافته است و این بدان معنا است که باید در آن تجدید نظر شود. بنابراین از دولت انتظار داریم طرحی دهد که مردم بتوانند نان ارزان تری بخرند.

حسنی همچنین به موضوع قاچاق دام اشاره کرد و گفت: در خصوص دام با پدیده قاچاق معکوس مواجه هستیم. به طوری که بیم آن می‌رود با پدیده گران تر شدن گوشت در کشور مواجه شویم. به موجب حمایت از مصرف کنندگان لازم است تا دولت در این خصوص چاره اندیشی‌هایی داشته باشد.

وی افزود: عدم ثبات نرخ ارز منجر به مدیریت ناپذیر شدن بازار شده است. اگر ارز هر روز گران تر شود، بازار نمی تواند نرخ کالا و خدمات را ثابت نگاه دارد. بنابراین دولت لازم است که برای مدیریت بازار، سیاست هایی اتخاذ کند که به ثبات نرخ ارز کمک کند.

نائب رئیس دوم اتاق اصناف ایران گفت: یکی دیکر از مشکلات اصناف، سایت ایرانیان اصناف است. در حالی که اتاق اصناف ایران در تلاش است تا واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب را پروانه دار کند، برای تمدید پروانه های منقضی شده و صدور پروانه داوطلبان در سامانه ایرانیان اصناف مشکلاتی داریم. همین مشکلات، گاها داوطلبان را از دریافت پروانه منصرف می کند. ما باید صدور پروانه کسب را تسهیل کنیم و مشکلات سامانه به این فرایند آسیب می رساند.

وی در خصوص حمایت از صادرکنندگان صنفی نیز گفت: لازم است دولت حمایت هایی ویژه از اصناف صادرکننده کالا داشته باشد. صادرات فرش، کفش، کیف، آجیل و … هر کدام ارز آوری بالایی دارد. لازم است تا معاف از تعرفه های گمرکی شویم. اگر چنین نشود صادرکنندگان صنفی نمی توانند با صادرکنندگان بزرگ رقابت کنند.

حسنی اظهار کرد: همچنین لازم است از وارد کنندگانی که کالاهایی که مشابه داخلی ندارد را وارد می کنند حمایت شود تا بازار از تمام کالاها اشباع شود. در شرایطی که تحریم هستیم نباید خود تحریمی داشته باشیم. مبارزه با واردکنندگان حتی به صورت ته لنجی و کوله بری، تحت عنوان قاچاق مناسب نیست. بلکه باید این واردات را ضابطه‌مند کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه