English

قیر، عایق رطوبتی و لوب کات در تالار صادراتی بورس کالا عرضه شد

تالار صادراتی بورس کالا میزبان عرضه ۲۸ هزار و ۷۹۹ تن انواع قیر، عایق رطوبتی و لوب کات است.

قیر، عایق رطوبتی و لوب کات در تالار صادراتی بورس کالا عرضه شد

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران در این روز تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی نیز شاهد عرضه ۹۲ هزار و ۴۷ تن انواع مواد شیمیایی، قیر، گوگرد وکیوم باتوم است.

۴ هزار تن گندم دوروم، ۱۰۰ تن جو دامی، یک هزار و ۳۲۵ تن شکر سفید، ۲۰۰ تن ذرت دانه‌ای، ۳۰۰ تن روغن خام، ۳۰ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی و ۴۹۵ مرغ منجمد نیز در تالار محصولات کشاورزی عرضه می‌شود.

علاوه بر این ۸۱۲ تن جو دامی نیز طی این روز در قالب قیمت تضمینی به فروش می‌رسد.

بر اساس این گزارش یک هزار تن کنسانتره فسفات، ۵۵ تن ضایعات فلزی، ۲۰۰ تن سولفات آمونیوم و ۱۰ تن تراورس چوبی فرسوده نیز در بازار فرعی بورس کالای ایران عرضه می‌شود.

تفاهم نامه همکاری بورس کالای ایران و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

تفاهم نامه همکاری بورس کالای ایران و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به امضا رسید.

در این مراسم که در محل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد، مدیرعامل شرکت بورس کالا گفت: یکی از ماموریت‌های اساسی بورس کالای ایران، ایجاد زیرساخت‌های نظارتی برای نهادهای نظارتی همچون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است تا این نهاد‌ها بتوانند در بستر بورس کالا به ایفای بخشی از نقش‌های خود بپردازند.

حامد سلطانی نژاد افزود: نظارت، نیازمند اطلاعات و ابزار است و بورس کالای ایران علاوه بر اینکه می‌تواند به منظور جلوگیری از فروش خارج از شبکه و قاچاق کالا در کشور، اطلاعات جامعی را تهیه و در اختیار نهادهای نظارتی قرار دهد، ابزارهای مورد نیاز در همین راستا را نیز طراحی و راه اندازی کند.

وی تاکید کرد: البته در هر بحث نظارتی و در مبادلات دو جانبه، بسیاری از ملاحظات در نظر گرفته نمی‌شود، اما زمانیکه بورس پا به میان می‌گذارد، منافع دو طرف تامین شده و بحث شفافیت نیز به طور کامل رعایت می‌شود؛ در این شرایط هم دسترسی سیستمی از طریق بورس کالا ایجاد شود و هم اطلاعات مورد نیاز نهادهای نظارتی تامین خواهد شد.

وی در خصوص همکاری بین بورس کالای ایران و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: با امضای این تفاهم نامه و تبادل اطلاعاتی که تحت این تفاهم نامه صورت می‌گیرد، شرایط به منظور انجام اقدامات لازم برای ممانعت از قاچاق برخی مشتقات نفتی از جمله قیر، جلوگیری از فرار مالیاتی و مباحث مرتبط با پولشویی فراهم می‌شود.

 

تکمیل چرخه نظارتی کشور به کمک بورس کالای ایران

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز طی مراسم امضای تفاهم نامه میان این ستاد با بورس کالای ایران به روند شفاف سازی و امکان ارائه اطلاعات قابل رصد از مسیر بورس کالا اشاره کرد و گفت: در مباحث مرتبط با قاچاق کالا و ارز به یک اصل کلی رسیده ایم که اگر موضوع شفاف سازی در فرآیندهای مختلف پیرامون مسایل مرتبط با تجارت و خرید و فروش کالا و ارز در اولویت قرار گیرد، بخش زیادی از مشکلات که منجر به فساد یا قاچاق می‌شود، مرتفع شده و جلوی تخلفات احتمالی گرفته خواهد شد.

حبیب الله حقیقی تاکید کرد: در این حوزه، بورس کالا جزو سیستم هایی است که فرآیند ارایه اطلاعات و خرید و فروش انواع کالا را به سمت شفاف سازی سوق داده و امکان بررسی و رصد اطلاعات را از ابتدای مرحله ارائه تا تحویل کالا فراهم می‌سازد.

وی با بیان اینکه به منظور ارائه خدمات در حوزه کاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مراحلی وجود دارد که می‌توان از قابلیت‌ها و دسترسی‌های بورس کالای ایران جهت تکمیل چرخه نظارتی استفاده کرد، گفت: در این راستا اقدامات موثری برای امضای این تفاهم نامه انجام شده که امیدواریم به کمک آن بستری برای دریافت خروجی‌های بهتر و موثرتر در حوزه فرآیند انجام ماموریت‌های این ستاد فراهم شود. با تحقق این مهم، بورس کالا ضمن تکمیل سامانه ها، امکانات و اطلاعات خود را در اختیار ما خواهد گذاشت تا به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حوزه قاچاق کالا کمک کند و در طرف مقابل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز به صورت متقابل زمینه دسترسی امکانات و اطلاعات مرتبط خود به بورس کالا را فراهم می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه