English

منصور آرامی:

ظرفیت‌های اقتصادی دریا از موضوعات جدی در فراکسیون اقتصاد دریا محور است

نماینده مردم قشم، بندرعباس، خمیر و حاجی‌آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: توجه به ظرفیت‌های اقتصادی دریا از موضوعات جدی در فراکسیون اقتصاد دریا محور است.

ظرفیت‌های اقتصادی دریا از موضوعات جدی در فراکسیون اقتصاد دریا محور است
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، منصور آرامی نماینده مردم قشم، بندرعباس، خمیر و حاجی‌آباد در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از طرح‌های زیرساختی و گردشگری جزایر قشم اظهار داشت: موضوع توسعه اقتصاد دریا محور، اقتصاد مقاومتی و اقتصاد غیرنفتی همواره مورد تاکید جدی رهبر معظم انقلاب است.

وی گفت: نیروی راهبردی دریای ارتش جمهوری اسلامی و سازمان بنادر و دریانوردی از نخستین نهادها و سازمان‌هایی هستند که موضوع اقتصاد دریا را با جدیت دنبال کردند و در سال‌های اخیر مساله سواحل و گردشگری دریایی و موضوعات پیرامونی آن از سوی سازمان بنادر نیز مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس فراکسیون توسعه اقتصاد دریامحور با اشاره به وجود پنج هزار و ۸۰۰ کیلومتر ساحل و ۲۰۰ هزار کیلومترمربع پهنه آبی کشور اظهارداشت: دریا برای کشور یک نعمت است و اقتصاد آن نیز برای حتی استان‌های مرکزی تاثیرگذار است.

آرامی گفت: در راستای توسعه و پویایی اقتصاد دریامحور و بهره‌گیری بهتر از سایر ظرفیت‌های دریایی، مجلس این آمادگی را دارد از تمامی ظرفیت‌های قانون‌گذاری و نظارتی خود استفاده کند.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اقتصاد در دولت سیزدهم اقتصاد مردمی است و در هر منطقه از سواحل کشور که دولت بخواهد ورود پیدا کند، خود مردم به شکل جدی تر در جهت کمک به اقتصاد جامعه محلی و برطرف شدن مشکلات پیش قدم هستند.

آرامی در بخش دیگری از سخنان خود به مطالبه مردم روستای تنبان جزیره قشم مبنی بر احداث اسکله یک گردشگری اشاره کرد و گفت: تمامی مسئولان در سازمان بنادر ،دولت و مدیران محلی تاکید دارند براساس مطالبات مردمی یک اسکله گردشگری و مکانی برای پهلوگیری شناورهای کوچک در این منطقه احداث شود.

وی با بیان اینکه مشارکت بین مردم و ارگان‌های دریایی می‌تواند زمینه‌ساز توسعه عمرانی و زیرساخت‌های بندری در این منطقه را فراهم سازد، ایجاد اشتغال برای مردم منطقه و جوانان محلی، توسعه ایمنی دریا و آبادانی منطقه را از مزیت‌های اصلی احداث این اسکله برشمرد و خاطرنشان کرد: برای احداث این ظرفیت دریایی خود مردم از ابتدا پای کارهستند .

محمد محمدحسینی فرماندار قشم نیز با اشاره به وجود تبادلات تجاری و بازرگانی بین جزایر هرمزگان و کشورهای حوزه خلیج فارس گفت: امنیت پایدار مقدمه‌ای برای ایجاد اقتصاد دریاپایه و تبادلات تجاری است و اگر امنیت نباشد قطعا اقتصاد پایداری نیز ایجاد نخواهد شد.

محمدحسینی در خصوص کمک فرمانداری قشم برای توسعه معیشت ساحل نشینان و صیادان جزیره قشم، یکی از مزیت‌های مهم حوزه اقتصاد دریامحور در جزیره قشم را مردم محور بودن آن عنوان کرد.

وی نیز احداث اسکله گردشگری در روستای تنبان را در توانمندسازی اقتصاد جامعه محلی موثر دانست و خاطرنشان کرد: با احداث این طرح گردشگری با استفاده از ظرفیت خود جامعه محلی امنیت پایداری به دست خود مردم ایجاد خواهد شد.

در حاشیه بازدید از طرح‌های زیرساختی و گردشگری جزایر قشم، حسین عباس نژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک بخشی از نظام حاکمیتی همگام با سیاست‌های دولت سیزدهم که مورد حمایت رهبر معظم انقلاب است، بر توسعه اقتصاد دریاپایه و کمک به اقتصاد مردم این جزیره با بهره‌گیری از توانمندی بومیان منطقه و امکاناتی که وجود دارد، تاکید دارد.

وی عنوان کرد: مشارکت و همراهی بسیاری از مردم این جزیره که از راه دریا ارتزاق می‌کنند، نشانگر اهمیت توسعه اقتصاد دریامحور با تکیه بر توان جامعه محلی و صیادان است.

عباس نژاد در پایان افزود: در راستای تقویت رونق اقتصادی و معیشتی صیادان جزیره قشم و همچنین توانمندسازی آنها، سازمان منطقه آزاد و محیط زیست از جمله سازمان‌هایی هستند که می‌توانند در این فرآیند بسیار اثرگذار باشند و انتظار ما با طرح‌های سرمایه‌گذاری حوزه دریایی بنادر همراهی و هم افزایی این ارگان‌ها است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه