English

دادستان کل کشور تاکید کرد:

لزوم هوشمندسازی روند نگهداری و ترخیص خودروهای توقیفی

دادستان کل کشور الکید کرد: صاحبان خودروهای توقیفی به هر دلیلی ممکن است از وجود آن در پارکینگ مطلع نباشد بنابراین ضرورت دارد، مراکز نگهداری و ترخیص خودروهای توقیفی هوشمندسازی شود.

لزوم هوشمندسازی روند نگهداری و ترخیص خودروهای توقیفی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از قوه قضاییه ، در راستای تاکیدات حجت الاسلام موحدی در جهت ساماندهی و تعیین تکلیف هرچه سریعتر اموال توقیفی در سراسر کشور، جلسه هفتگی شورای معاونین و بیست و پنجمین همایش سراسری دادستان‌های عمومی و انقلاب مراکز استان‌ها به صورت ارتباط تصویری برخط به ریاست دادستان کل کشور و با حضور رئیس دفتر و معاونین دادستان کل و دادستان‌های استانی و شهرستانی برگزار شد.

در این همایش سه ساعته موحدی با تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علی‌ها را خدمت همه همکاران تسلیت عرض می‌نمایم. حقیقتا هرچه از تاریخ شهادت این بانوی بزرگوار می‌گذرد ابعاد درخشان زندگانی این بانوی مطهره بیش از پیش برای جهانیان مشخص می‌گردد.

وی گفت: وقوع انقلاب اسلامی در ایران این فرصت را به دانشمندان و حقیقت‌جویان به ویژه مستشرقین داد که بتوانند بهتر و بیشتر به تاریخ زندگانی حضرات معصومین علیهم السلام ورود کرده و با مفاهیم ارزشمند دین مبین اسلام آشنا شوند.

دادستان کل کشور افزود: قبل از انقلاب اسلامی، منابع شرق‌شناسان محدود و معطوف به منابعی غیر شیعه اثنی عشری بود، اما پس از انقلاب اسلامی ایران، منابع غنی و متعددی در خصوص اسلام عزیز و اهل بیت علیهم السلام برای دانشمندان و پژوهشگران به رشته تحریر درآمده و دسترس قرار گرفته است.

دادستان کل کشور با بیان اینکه این روحیه ارزشمند باید در بین همه مردم به ویژه کارمندان که خدمتگزار مردم هستند تکثیر و تقویت شود گفت: امروز باید همه مدیران و مسئولان و کارمندان از وصف سلامت و نفوذ ناپذیری برخوردار باشند. باید در خدمت به مردم تسلیم و در دشمنی با موانع خدمت سرخت و قاطع باشند.

وی اظهار کرد: همه دادستان‌ها در سراسر کشور باید در نهضت تعیین تکلیف اموال توقیفی مشارکت جدی داشته و به عنوان مدعی العموم به دنبال صیانت از حقوق عامه باشند.

دادستان کل کشور با بیان اینکه در این نهضت گسترده صرفا به دنبال تعیین تکلیف خودروهای توقیفی نیستیم گفت: یکی از ماموریت‌های جدی ما در دادستانی کل کشور تعیین وضعیت تمامی اموال توقیفی در هر جایی است. اموالی همچون خودرو، کشنده و موتورها و کالاها و اقلام دپو شده در انبارهای سازمان اموال تملیکی، گمرکات، بنادر، سالن و توقفگاه‌های شرکت انبارهای عمومی و ... همه باید تعیین تکلیف شوند.

هرآنچه که به هر دلیلی توقیف شده و بلاتکلیف مانده است باید تعیین وضعیت شود

موحدی ادامه داد: هرآنچه که به هر دلیلی توقیف شده و بلاتکلیف مانده است باید تعیین وضعیت شود. کما اینکه ممکن است شهرداری‌ها هم در چارچوب وظایف خود اموال و کالاهایی را ضبط و توقیف کرده باشند و بدون تعیین تکلیف در انبارها دپو شده باشد. نباید در انباری هیچ کالای توفیقی بدون تعیین وضعیت وجود داشته باشد. 

وی گفت: دادستانی کل کشور بعنوان مدعی العموم وظیفه دارد تعیین تکلیف اموال توقیفی را از دستگاه‌های ذی‌ربط مطالبه کند.

قضات در زمان صدور رای اموال توقیفی را تعیین تکلیف کنند

وی خاطرنشان کرد: قضات در مراحل مختلف تحقیق و دادرسی توجه داشته باشند که طبق قانون لازم است در خصوص تعیین تکلیف اموال اظهارنظر کنند. یعنی اگر لازم است کالایی مسترد یا ضبط شود در زمان صدور حکم اظهار نظر کنند. چه بسا در موارد بسیاری نیازی به توقیف خودرو یا کالا نیست و با یک تصمیم مناسب می‌توان از توقیف اموال و بلاتکلیفی آنان در آینده جلوگیری کرد.

دادستان کل کشور هوشمندسازی فرآیندها را یکی از راهکارهای مناسب برای جلوگیری از دپوی اموال در انبارها و پارکینگ‌ها دانست و گفت: اکنون فرآیند ثبت و ضبط کالاها به ویژه خودروها روش سنتی است و باید به سمت الکترونیکی کردن امور حرکت کنیم تا در کمترین زمان و با کمترین خطا بتوانیم کالاها و خودروها را شناسایی و سپس تعیین تکلیف کنیم.

موحدی تصریح کرد: اموال توقیفی یا برای مردم است و یا در زمره اموال بیت المال است. در هر دو حالت ما و دستگاه‌های مختلف وظیفه داریم حافظ اموال و حقوق مردم و اموال عمومی و حقوق عامه باشیم و اجازه ندهیم حقوقی از فرد و یا از کشور تضییع شود.

جلسات ستاد پیشگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی به صورت مستمر و منظم تشکیل شود

وی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری گفت: دادستان‌های استان‌ها و شهرستان‌ها در تشکیل جلسات پیشگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی اهتمام جدی داشته باشند تا انشالله در اسفندماه شاهد مشارکت بالا و برگزاری یک انتخاب باشکوه باشیم.

در این همایش علاوه بر رئیس دفتر و معاونین دادستان کل، دادستان‌های عمومی و انقلاب مراکز استان‌ها نیز به بیان نظرات و تشریح اقدامات صورت گرفته در خصوص تعیین تکلیف اموال توقیفی پرداختند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه