English

مرتضوی:

برای تعیین دستمزد باید با سه جانبه‌گرایی به توافق عادلانه برسیم / در حوزه درمان باید مشکلات رفع شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای تعیین دستمزد باید با سه جانبه‌گرایی دولت، کارفرما و کارگر به توافق عادلانه برسیم.

برای تعیین دستمزد باید با سه جانبه‌گرایی به توافق عادلانه برسیم / در حوزه درمان باید مشکلات رفع شود

به گزارش خبرگزاری موج، سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه سفر به مازندران در پانزدهمین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران و دیدار با تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و تعاونگران استان که با حضور استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: منابع و مصارف بودجه سال آینده ۲ هزار همت است.

وی با اشاره به اینکه تلاش دولت این بود که استقراض نداشته باشد، بیان کرد: دولت سیزدهم ۸۷ هزار میلیارد تومان بدهی سازمان تامین اجتماعی را به بانک های عامل پرداخت کرده است.

مرتضوی با بیان اینکه با خلق پول تورم مهار نمی شود، گفت: برای تعیین دستمزد باید با سه جانبه‌گرایی به توافق عادلانه برسیم. سیاست دولت این است تا خرید خدمت را توسعه دهیم و ۱۲۰ درصد منابع بیمه تکمیلی و ۸۰ درصد شرح خدمات را برای بازنشستگان افزایش دادیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آموزش کارگران را جدی بگیریم و نظام استادی-شاگردی را راه بیندازیم. نرخ بیکاری استان مازندران از نرخ بیکاری متوسط کشوری پایین است و این قابل تقدیر است.

استاندار مازندران نیز با اشاره به اینکه روحیه جریان کارگری استان انقلابی بوده و دلبستگی ویژه‌ای به نظام و انقلاب دارند، گفت: در یکسال گذشته برای پیگیری مطالبات کارگران بیشترین وقت را گذاشتیم.

سیدمحمود حسینی‌پور خاطرنشان کرد: به همین منظور قرارگاه دانش بنیان را در استان با حضور رؤسای دانشگاه تشکیل دادیم.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه بودجه کارآفرینی باید محقق شد، گفت: در حوزه درمان باید مشکلات رفع شود.

علی بابایی با اشاره به اینکه مجلس ثابت کرده در خدمت مردم است، گفت: مشکلات جامعه کارگری را با وحدت همه گروه های کارگری و کارفرمایی حل کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این نشست گفت: از اقداماتی که پس از ادغام سه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفت، تشکیل جلسات شورای هماهنگی در استان‌ها با حضور ۱۰ دستگاه اجرایی تابعه وزارتخانه براساس دستورالعمل بوده است.

علی باقری هم افزایی و همدلی بیشتر مدیران کل دستگاه های اجرایی تابعه با یکدیگر و شرکای اجتماعی استان برای رفع مشکلات جامعه هدف را از اهداف تشکیل شورای هماهنگی عنوان کرد و افزود: تاکنون ۹۶ درصد مصوبات این شورا عملیاتی شده است. 

 

بیشتر بخوانید:

افزایش ناوگان حمل و نقل دریایی ایران در راستای توسعه صادرات کالا

"جود" کارفرما باید "جایی ببارد که آید به کار"

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه