سرخط خبرها
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

به مناسبت روز جهانی دوچرخه سواری؛

گردهمایی دوچرخه سواری هواداران بافت تاریخی میبد برگزار شد

به مناسبت روز جهانی دوچرخه سواری گردهمایی دوچرخه سواری هواداران بافت تاریخی میبد با حضور شهردار میبد برگزار شد.

یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد به نقل از روابط عمومی شهرداری میبد، به مناسبت روز جهانی دوچرخه سواری، گردهمایی دوچرخه سواری هواداران بافت تاریخی میبد به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر میبد و پایگاه پژوهشی میراث فرهنگی شهرستان میبد برگزار شد.

علیرضا نقوی شهردار میبد در گردهمایی دوچرخه سواری ضمن بیان مشکلات ناشی از تغییر سبک زندگی گفت: راه حل سبک زندگی کم تحرک و شهری امروز، نتیجه انتخاب های دیروز ماست. با استفاده از دوچرخه سواری به عنوان وسیله نقلیه پاک می توانیم فردایی متفاوت بسازیم.

علیرضا نقوی هدف از این گردهمایی را ترویج و تبلیغ فرهنگ دوچرخه‌سواری و زندگی سالم در کنار مبارزه با بیماری کووید ۱۹ دانست و افزود: این وسیله نقلیه، ضامن سلامتی و افزایش سیستم ایمنی بدن به خصوص در این روزهای کرونایی است.

وی بیان کرد: امروزه نقش و جایگاه فعالیت های ورزشی در ابعاد مختلف جامعه به ویژه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی بر هیچ کس پوشیده نیست و توجه به بازسازی و گسترش زیرساخت ها و فضاهای لازم و احداث اماکن متناسب با نیاز ورزشکاران در جهت پرورش استعدادها و ایجاد فضا و محیط مناسب برای ورزش در سلامت جسمی و روحی آحاد جامعه بسیار مهم و مؤثر است.

نقوی درخصوص ایجاد بام میبد، بعنوان مجموعه فرهنگی، تفریحی و گردشگری گفت: طراحی مجموعه فرهنگی، تفریحی و گردشگری بام میبد در ۳ فاز انجام شده و که در حال حاضر فاز اول این مجموعه به بهره برداری رسیده و با اجرایی شدن فازهای دیگر، فضاهای ورزشی بیشتری در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت. همچنین فضایی به نام باغ سلامت بانو، مناسب و در خور شان بانوان طراحی شده که اجرای آن در فازهای بعدی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

گفتنی است: در پایان مراسم، جوایزی به رسم یادبود به دوچرخه سواران اهدا شد.

یزد2

یزد

یزد1

یزد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر