سرخط خبرها
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

انتصاب رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد در کمیته نوآوری و اقتصاد دانش بنیان در حوزه کشاورزی

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد در کمیته نوآوری و اقتصاد دانش بنیان در حوزه کشاورزی منصوب شد.

کشاورزی

به گزارش خبرگزاری موج یزد به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان یزد، باتوجه به بند ۱۹،از مصوبات صورتجلسه شورای اداری سازمان جهاد کشاورزی به شماره ۴۲۸۵۸ مبنی بر تشکیل کمیته نوآوری و اقتصاد دانش بنیان با حکم رییس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد آقایان اسمعیل زاده رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی، خلف باغی رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی یزد، حاجی حسینی معاون برنامه ریزی و اموراقتصادی، سلیم معاون تولیدات دامی، ملانوری معاون تولیدات گیاهی، شطرنجی مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، چیت فروش رییس اداره آمار و فن آوری اطلاعات، مهدوی رییس اتاق رشد کشاورزی و رمضان اسپرس، مدیربرنامه و بودجه بعنوان اعضای کمیته نوآوری و اقتصاد دانش بنیان در حوزه کشاورزی منصوب گردیدند.

چندی پیش معاون علمی وفناوری رئیس جمهور از سرعت رشد صنایع دانش بنیان در استان یزد خبرداد و گفت:یزد سرعت بسیار بالایی در رشد صنایع دانش بنیان دارد و در یزد تحول سریع‌تر اتفاق می‌افتد چون  پتانسیل خوبی در اقتصاد دانش‌بنیان دارد.

همچنین استاندار یزد در همین راستا، یزد را الگوی اقتصاد دانش بنیان در کشور اعلام کرد و از جمله کارهای اجرایی آن مجموعه دانست. محمدعلی طالبی با اشاره به نگاه بسیار مثبت رئیس جمهور به استان در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان و تاکید وی بر لزوم توجه جدی به اقتصاد دانش بنیان افزود: از هر ظرفیت جدیدی که بتواند به صنایع دانش بنیان کمک کند و منطبق بر اولویت‌های استان باشد حمایت می‌کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار یزد نیز در جلسه با خبرنگاران، با بیان این‌که در حال حاضر ۹۰ شرکت دانش‌بنیان در این استان فعالیت می‌کنند ، گفت: اقتصاد دانش‌بنیان استراتژی اولویت‌دار یزد برای توسعه بیش از پیش است.

اکرم فداکار با بیان این‌که در حال حاضر اقتصاد دانش‌بنیان استراتژی اولویت‌دار برای توسعه استان یزد است، گفته بود: طرح یزد الگوی اقتصاد دانش بنیان محور فعالیت و برنامه‌ریزی مدیریت ارشد استان در این حوزه است.

وی با بیان این ‌که ردپای اقتصاد دانش بنیان به عنوان یکی از استراتژی‌های جدی توسعه در استان وجود دارد، گفت: گفتمان‌سازی این مهم در حوزه‌های مختلف یکی از مهمترین دستاوردهای مدیریت استان یزد در راستای توسعه همه جانبه است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر