مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد اعلام کرد:

تدوین راهبردهای فرهنگی یزد بر اساس شعار سال۹۸

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد گفت: راهبردهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد بر اساس شعار سال ۹۸ تدوین شده است.

جوادیان زاده مجید

به گزارش خبرگزاری موج یزد، مجید جوادیان زاده مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد گفت: این راهبردها بر اساس شعار سال، تدوین شد و همه برنامه‌ها بر اساس این راهبردها عمل می‌ شود.

وی با یادآوری نامگذاری سال ٩٨ سال رونق تولید توسط مقام معظم رهبری تصریح کرد: تولید و مصرف، صرفاً مربوط به کالای اقتصادی نیست بلکه جنبه فرهنگی دارد، باید در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و هنری نیز شاهد تولید و مصرف هستیم.

وی بابیان اینکه کارشناسان فرهنگی و هنری طلایه‌داران این عرصه هستند که بتوانند مسیر تولید کالاهای فرهنگی هنری را در جامعه هموار کنند، اظهار امیدواری کرد که در سال رونق تولید، حرکت‌های مؤثر فرهنگی و هنری در استان داشته باشیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد با تأکید بر تدوین راهبردهای فرهنگی و هنری در سال جدید اظهار داشت: در این صورت، مجموعه اقدامات اداره کل در مسیر مشخص و هدف‌گذاری شده قرار می‌گیرد.
جوادیان ‌زاده اظهار امیدواری کرد که سال ٩٨، سال پربرکتی در فعالیت‌های فرهنگی، هنری و خدمت‌رسانی به مردم باشد. 

 

 

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر