سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

راه‌اندازی ۶۵ واحد نیمه تمام تولیدی در گیلان

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از راه اندازی ۶۵ واحد نیمه تمام تولیدی در گیلان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری موج از صومعه‌سرا، حسین ابویی‌ مهریزی ظهر امروز در جریان افتتاح طرح‌های تولیدی این شهرستان با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: تمام کشور در اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی مصمم هستند.

وی به تبیین نقشه راه اقتصاد مقاومتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و افزود: ۱۲۰ پروژه اقتصاد مقاومتی در وزارت مذکور تبیین و طراحی شده است‌.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت فعال‌سازی واحدهای کوچک و متوسط، بازار و مدیریت در راستای اقتصاد مقاومتی را از برنامه‌های اجرایی این وزارتخانه عنوان کرد.

وی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۴ هزار و‌۹۷۱ واحد تولیدی در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و‌… از بانک‌های عامل‌ تسهیلات دریافت کردند.

ابویی‌ مهریزی با اشاره به اینکه مبلغ ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به واحدهای مذکور تسهیلات پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: تکمیل طرح‌های بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی از برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۹۵ است.

وی از راه‌اندازی ۲ هزار و ۲۳ واحد نیمه تمام از ابتدای امسال تا کنون در کشور خبر داد و گفت: این واحدها با سرمایه‌گذاری ۱۲ هزار و ۳۱ میلیارد تومان و اشتغال ۳۱ هزار و ۴۰۰ نفر به بهره‌برداری رسیده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه امسال در گیلان ۶۵ واحد نیمه تمام راه‌اندازی شده است، یادآور شد: تا پایان امسال ۵ هزار و ۴۰۰ واحد نیمه‌تمام بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در کشور به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه تا پایان امسال ۹۰ هزار اشتغال در بخش راه‌اندازی واحدهای نیمه تمام در کشور ایجاد می‌شود، متذکر شد: اشتغال جمعیت جوان و جویای کار از مسیر تولید را دنبال می‌کنیم.

 
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر