سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

افتتاح ۲۹ پروژه در بخش لشت نشا

فرماندار رشت از افتتاح تعداد ۲۹ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۲۷ هزار و ۳۳۷ میلیون ریال در بخش لشت نشا خبر داد.

q3s3Yu3j8bjP

عیسی مهدوی در گفت و گو با خبرنگار موج در رشت، اظهار کرد: در بخش لشت نشا تعداد ۲۹ پروژه بااعتباری بالغ ۱۲۷ هزار و ۳۳۷ میلیون ریال، در حوزه گازرسانی، عمران و مسکن شهری و روستایی، آب رسانی روستایی، کشاورزی و منابع آب و آموزش و انرژی به مرحله بهره برداری رسید.

مهدوی افزود: زیرسازی وآسفالت راه روستایی روستای سالستان با اعتباری بالغ بر دو هزار و ۷۰ میلیون ریال و روستای لاله گفشه با هزینه کرد دو هزار و ۹۰ میلیون ریال از جمله این پروژها است.

فرماندار رشت با اشاره به افتتاح یک باب مسکن روستایی در روستای اسطلک لشت نشا گفت: اعتبار اختصاص یافته به این پروژه ۲۵۰ میلیون ریال است.

مهدوی با بیان اینکه روکش آسفالت خیابان شهید مهدی زاده با صرف اعتبار یک هزار و ۴۰۰ میلیون ریال و خیابان شهید مطهری بااعتبار یک هزار میلیون ریال به بهربرداری رسید، گفت: تجهیز پارک شهر لشت نشا به وسایل بازی با هزینه کرد ۳۰۰ میلیون نیز از دیگر پروژه های افتتاح شده در اولین روز از هفته دولت بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر