سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

مدیر اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش خبر داد :

جشنواره نان و شیرینی فرصتی برای تقدیر از نانوایان کیش+ فیلم

دومین جشنواره نان و شیرینی در جزیره کیش به همت معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش برگزار می‌شود.

رونمایی از پوستر جشنواره نان و شیرینی کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، سعید زاهدی مدیر اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه رونمایی از پوستر جشنواره اظهار کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه آشنایی عموم مردم با نحوه تهیه و تولید آرد و مراحل طبخ نان و توجه به فرهنگ صحیح مصرف نان و توجه به این نکته مهم است  که در تولید نان چه فرآیند طولانی سختی اتفاق می افتد.

 وی با بیان اینکه  یکی از آداب و رسوم مردم از گذشته توجه به مفهوم برکت نان بوده است تاکید کرد: در این جشنواره تلاش بر این است تا این مسئله برای مردم بیشتر تبیین شود و هدف گذاری دوم نیز ایجاد نشاط اجتماعی در فضای عمومی است.

 زاهدی ادامه داد: در ایام اردیبهشت سال گذشته شاهد حضور گردشگران و کیشوندان و استقبال بالا از برگزاری این جشنواره بودیم که در فضای پر نشاط با وجود شیرینی و شکلات و جشن عموم مردم لحظات شادی را کنار خانواده سپری کردند.

وی افزود: این رویداد فرصت مغتنمی است که به نانوایان مهربانی که در طول سال تلاش می‌کنند برای یک بار هم شده خسته نباشید گفته شود.

زاهدی ادامه داد: و آخرین هدف ما از برگزاری این رویداد ایجاد رقابت بین اهالی نان، نانوایی،  بیکری و شیرینی فروشی‌هاست تا در فضایی شاد به مسئله کیفی بخشی صنعت نان در جزیره برای توسعه سلامت کیشوندان بیش از گذشته توجه شود.

افشون مدیر اداره غله و تعزیرات آردونان کیش نیز گفت:  با توجه به اینکه ۳۱ فروردین در تقویم کشور ما به عنوان روز نان و گندم نامگذاری شده است امسال دومین جشنواره نان و گندم کیش از ۱۷ تا ۲۰ اردیبهشت و از ساعت ۱۸ تا ۲۴ بر روی اسکله بزرگ تفریحی کیش برگزار می‌شود. وی هدف از برگزاری این رویداد را اهمیت و توجه به برکت نان و شیرینی در سفره‌های مردم با محوریت جمع شدن خانواده در کنار هم عنوان کرد.

 ارائه محصولات نان و شیرینی، برگزاری کارگاه‌های آموزش کودک،  برگزاری مسابقات نان و شیرینی و اجرای برنامه‌های شاد و متنوع از دیگر بخش‌های این جشنواره است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه