سرخط خبرها
  • کشف انبار احتکار ۱۵۰۰ قلم داروهای حیاتی در قائم‌ شهر
  • حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت
  • حماس: در حال رایزنی با مصر، قطر و ترکیه برای تضمین اجرای آتش‌بس هستیم.
  • شورای صنفی نمایش با پخش بازی‌های فوتبال ایران در سینما موافقت کرد.
  • ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان از فردا آغاز می شود
  • ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان از فردا آغاز می شود
  • بقایی: مواضع متناقض آمریکا مانع اصلی مذاکرات است.

استاندار کرمانشاه:

مدیران برای جذب اعتبارات ملی با جدیت وارد میدان شوند

استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت توجه مدیران به مطالبات مردمی گفت صدای مردم در حوزه‌هایی مانند کشاورزی، صنعت، آب، بهداشت، آموزش و مسکن باید در تصمیمات اجرایی شنیده شود.

استاندار کرمانشاه
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، استاندار کرمانشاه با تأکید بر لزوم توجه به مطالبات مردمی تصریح کرد: مدیران باید صدای مردم را در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعت، آب، بهداشت، آموزش و مسکن بشنوند و این مطالبات را به صورت عملیاتی پیگیری کنند و اگر در اجرای طرح‌هایی مانند نهضت ملی مسکن یا سایر برنامه‌ها گره و مانعی وجود دارد، باید سریع شناسایی و برطرف شود.

منوچهر حبیبی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بر ضرورت حضور میدانی مدیران در شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستاها تأکید کرد و افزود: حضور در میدان و بازدید از پروژه‌ها موجب تغییر نگاه و شناخت دقیق‌تر مسائل می‌شود و مدیران نباید صرفاً به فعالیت پشت میز اکتفا کنند.

وی با اشاره به اهمیت پیگیری حقوق قانونی استان از مرکز خاطرنشان کرد: مدیران باید با جسارت و با استدلال منطقی و قانونی مطالبات استان و دستگاه‌های اجرایی را از مراجع ملی پیگیری کنند. سکون و کم‌تحرکی به نفع استان نیست و مدیران باید با برنامه‌ریزی و آینده‌نگری برای حل مسائل وارد میدان شوند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به رقابت میان استان‌ها برای جذب منابع ملی اظهار کرد: برای دریافت اعتبارات ملی باید تلاش جدی داشت، چرا که ۳۱ استان کشور در این زمینه رقابت می‌کنند و منابع به کسی تعارف نمی‌شود؛ بنابراین مدیران باید با پیگیری مستمر، ارتباط نزدیک با وزارتخانه‌ها و سازمان برنامه و بودجه و حضور فعال در سطح ملی، سهم استان را مطالبه کنند.

حبیبی تأکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی برای پیشرفت استان باید روحیه ریسک‌پذیری داشته باشند و برای جذب اعتبارات ملی با جدیت و جنگندگی وارد عمل شوند.

وی یکی از ویژگی‌های مدیران موفق را فعال‌سازی پروژه‌های راکد دانست و افزود: پروژه‌هایی که سال‌ها متوقف مانده‌اند باید از رکود خارج شوند و انتظار مردم و مدیریت استان این است که پروژه‌های نیمه‌تمام و متوقف، به‌ویژه در حوزه‌های مهمی مانند بهداشت و درمان، عمران و زیرساخت‌ها دوباره فعال شوند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به آغاز سال و همزمانی آن با توزیع اعتبارات و اجرای احکام برنامه هفتم توسعه، از مدیران خواست با جدیت بیشتری از ظرفیت وزارتخانه‌ها برای تأمین منابع مورد نیاز استان استفاده کنند.

وی بر تسریع در پاسخگویی دستگاه‌ها به استعلامات پنجره واحد سرمایه‌گذاری تأکید کرد و گفت: برخی دستگاه‌ها پاسخ استعلام‌ها را با تأخیر ارائه می‌کنند، در حالی که باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سرمایه‌گذاران پاسخ داده شود تا روند سرمایه‌گذاری در استان تسهیل شود.

حبیبی از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و دستگاه‌های اجرایی خواست جلسات مشترک کارشناسی برای بررسی برنامه‌ها و تطبیق آن‌ها با برنامه هفتم توسعه برگزار کنند و افزود: ایجاد فهم مشترک میان دستگاه‌های اجرایی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در زمینه برنامه‌ها و اولویت‌های اعتباری ضروری است و انتظار داریم این جلسات حداکثر ظرف یک ماه آینده برای همه دستگاه‌ها برگزار شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش کشاورزی استان به اهمیت اراضی دیم پرداخت و گفت: حدود ۷۰۰ هزار هکتار از اراضی استان دیم است و بخش قابل توجهی از تولیدات کشاورزی استان از این اراضی تأمین می‌شود، بنابراین باید نگاه ویژه‌تری به توسعه و حمایت از دیمزارها داشته باشیم.

استاندار کرمانشاه افزود: توسعه کشاورزی به معنای تقویت امنیت غذایی، پایداری اشتغال، پویایی اقتصاد و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها است و حتی می‌تواند زمینه‌ساز مهاجرت معکوس شود.

وی بر ضرورت توجه به موضوعاتی همچون مکانیزاسیون، بیمه محصولات، استفاده از بذرهای اصلاح‌شده و حمایت‌های مالی و بانکی در حوزه اراضی دیم تأکید کرد.

حبیبی با اشاره به موضوع مولدسازی گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی دولت، استفاده از ظرفیت مولدسازی دارایی‌ها می‌تواند یکی از راهکارهای مهم برای تأمین منابع و ایجاد ارزش افزوده باشد و لازم است دستگاه‌های مرتبط در این زمینه همکاری و پیگیری لازم را داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه