English

قدردانی استاندار کرمانشاه از اصحاب رسانه در اربعین:

رسانه، روایتگر جهانی فرهنگ عاشورا است

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه اربعین بزرگ‌ترین اجتماع دینی جهان است، گفت: زمانی این اجتماع جهانی می‌شود که خبرنگاران با قلم و تصویر خود آن را روایت کنند، چراکه رسانه‌ها بزرگ‌ترین ابزار انتقال فرهنگ عاشورا و معرفت حسینی‌اند.

استاندار کرمانشاه
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در آیین تجلیل از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای اربعین با تسلیت ایام فاطمیه گفت: اربعین جلوه‌ای بی‌بدیل از ایمان، عشق و وحدت است و انعکاس آن تنها در توان رسانه‌هاست. اگر خبرنگار نباشد، عظمت این حرکت عاشقانه محدود می‌ماند، اما اصحاب رسانه با قلم و دوربین خود آن را جهانی می‌کنند.

وی با اشاره به جایگاه کرمانشاه در میزبانی زائران افزود: این استان افتخار دارد که حدود ۶۰ درصد زائران اربعین از محورهای آن عبور می‌کنند و حتی زائران عبوری از مرز مهران نیز بیش از ۳۰۰ کیلومتر در خاک کرمانشاه تردد دارند.

حبیبی از رضایت چشمگیر زائران از خدمات مرز خسروی خبر داد و گفت: پیمایش‌های میدانی و بازخورد مسئولان ملی نشان داد که نظم، امنیت و میزبانی مردم کرمانشاه مورد تمجید قرار گرفته است.

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: رسانه‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای اعتماد عمومی ایفا کردند و اگر امروز از آرامش، نظم و رضایت زائران سخن می‌گوییم، بخش اعظم آن حاصل تلاش شبانه‌روزی خبرنگاران و عکاسانی است که در مرز خسروی حضور مستمر داشتند.

او خبرنگاران اربعین را خادمان واقعی این حماسه معنوی دانست و افزود: قلم و تصویر آنان فرهنگ ایثار و خدمت را ماندگار کرده و کرمانشاه را به عنوان دروازه زیارت و کرامت معرفی کرده است.

در بخش دیگری از سخنان خود، حبیبی بر ضرورت آسیب‌شناسی خدمات اربعین تأکید کرد و گفت: این نشست فرصتی برای بررسی نارسایی‌ها و تقویت نقاط قوت است تا سال آینده شاهد اربعینی منسجم‌تر و پرشکوه‌تر باشیم.

وی تأکید کرد خبرنگاران نباید دغدغه اسکان و تغذیه داشته باشند و قرارگاه رسانه‌ای باید پیش از سایر کمیته‌ها مستقر شود، زیرا رسانه در اربعین معادل همه کمیته‌های اجرایی است و بدون روایت رسانه‌ای، اثرگذاری خدمات ناقص می‌ماند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به رشد ۱۳ درصدی تردد از مرز خسروی نسبت به سال گذشته گفت: در حالی که میانگین تردد از مرزهای کشور تنها چهار درصد افزایش یافت، این رقم در خسروی به ۱۳ درصد رسید که نشان از نقش کلیدی رسانه‌ها در معرفی ظرفیت مرز دارد.

حبیبی از برگزاری نشست ملی مدیران حج و زیارت استان‌های کشور در مرز خسروی طی هفته آینده خبر داد و اعلام کرد این نشست در راستای توسعه ظرفیت کاروان‌های عتبات عالیات و رونق تردد زائران انجام می‌شود.

وی ضمن قدردانی از خبرنگاران، عکاسان و فعالان فضای مجازی تصریح کرد: اگر در مسیر خدمت‌رسانی نقصی بوده، صادقانه پوزش می‌طلبیم و تلاش می‌کنیم در اربعین آینده با انسجام و کیفیتی بالاتر، مرز خسروی را بیش از پیش رونق دهیم.

تقدیر از خلرنگاران فعال در اربعین

گلایه از تأخیر در صدور کارت خبرنگاری و ضعف هماهنگی رسانه‌ای در مرز خسروی

در ادامه این مراسم  سروش زنگنه مدیر خبرگزاری موج در استان کرمانشاه از ضعف تعامل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با رسانه‌ها در جریان پوشش برنامه‌های اربعین انتقاد کرد و گفت: نگاه مثبتی به خبرنگاران وجود ندارد و اولویت با مستندسازان گذاشته شده است.

زنگنه با اشاره به تأخیر در تشکیل کمیته رسانه و فضای مجازی و صدور کارت خبرنگاری، از ناهماهنگی، کمبود امکانات سرمایشی و شرایط نامناسب تردد و اسکان خبرنگاران در محل اربعین گلایه کرد.

او تأکید کرد که برای بهبود وضعیت اطلاع‌رسانی رویدادهای استان باید از چند ماه قبل برنامه‌ریزی شود و تفاهم روشنی میان ارشاد و صداوسیما برای استفاده از امکانات مشترک شکل گیرد.

تقدیر از خلرنگاران فعال در اربعین

گفتنی است که در بخش ویژه این آئین، شیما فتحی خبرنگار خبرگزاری موج مستقر در پایانه مرزی خسروی مورد تقدیر قرار گرفت. 

در پایان مراسم  با تقدیر از تلاش‌های خبرنگاران رسانه‌های مختلف استان، اهدا لوح سپاس و ثبت عکس یادگاری پایان یافت؛ مراسمی که بار دیگر اهمیت جایگاه رسانه و خبرنگاران متعهد در پاسداری از آرمان‌های حسینی و ثبت بصیرت‌افزای حماسه اربعین را یادآور شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه