سرخط خبرها
  • حدود ۵ هزار دانشجو توانخواه در کشور وجود دارد
  • برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع در ۱۹ شهرستان منتخب آغاز شد
  • ۳۳۶ نفر به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند
  • اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان یارانه خرید تجهیزات آزمایشگاهی به دانشگاه‌ها
  • فعالیت ۱۱۸ بیمارستان در مرزهای شش گانه اربعین
  • اورژانس کشور: ضرورت مصرف غذای سبک در اربعین
  • تیم میکس تپانچه بادی ایران طلایی شد
  • قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌‌ نشین
  • خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد
  • مرضیه برومند دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد
  • تخم مرغ گرانتر می شود
  • اعلام رسمی اشتباه ممبینی در معرفی گل‌گهر از سوی فدراسیون فوتبال
  • مرز مهران قلب تپنده اربعین شد، تردد روزانه ۲۰۰ هزار زائر
  • قالیباف: تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است
  • هر کشوری از دارایی بلوکه ایران استفاده کند، حق عبور از تنگه هرمز ندارد
  • هشدار صریح عراقچی به طرف اوکراینی
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند

دو عضو شورای شهر کرمانشاه به اتهام اختلاس و ارتشاء بازداشت شدند

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از بازداشت هفت نفر از جمله دو عضو شورای شهر، یک شهردار منطقه، یک مدیر و دو کارمند شهرداری و همچنین یک آپارتمان‌ساز به اتهام تشکیل شبکه ارتشاء و اختلاس مالی خبر داد؛ پرونده‌ای که بررسی آن ابعاد گسترده‌ای از فساد مالی را آشکار کرده است.

دادستان کرمانشاه
به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه

, حمیدرضا کریمی دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از دستگیری هفت نفر از جمله دو عضو شورای شهر کرمانشاه به‌اتهام اختلاس و ارتشاء خبر داد و گفت: این افراد عضو شبکه‌ای هستند که با سوءاستفاده از موقعیت شغلی، در روند اجرای پروژه‌های شهری و مالی مرتکب فساد گسترده شده‌اند.

وی در تشریح جزئیات پرونده افزود: افزون بر دو عضو شورای شهر، یکی از شهرداران مناطق هشتگانه شهرداری، یک مدیر، دو کارمند شهرداری و یک آپارتمان‌ساز نیز در زمره متهمان دستگیرشده قرار دارند.

به گفته کریمی، پنج نفر از متهمان با قرار بازداشت موقت در زندان به‌سر می‌برند و دو نفر دیگر نیز با صدور قرار تأمین کیفری مناسب (وثیقه) به‌طور موقت آزاد شده‌اند. تحقیقات همچنان برای روشن شدن تمامی ابعاد جرایم و شناسایی دیگر مرتبطان در حال انجام است.

دادستان کرمانشاه اظهار داشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد این افراد متهم به تشکیل شبکه‌ای پیچیده از فساد مالی و اداری بوده‌اند که طی آن، مبالغ قابل‌توجهی از منابع مالی شهرداری و پروژه‌های عمرانی به نفع خود برداشت کرده‌اند.

وی افزود: برخی از این متهمان همچنین به دریافت رشوه برای تسهیل فرایندهای ساختمانی و صدور مجوزها در سطح شهر متهم هستند و جمع‌آوری مستندات مربوط به این تخلفات همچنان ادامه دارد.

کریمی ضمن هشدار به عاملان فساد اقتصادی گفت: دستگاه قضائی هیچ مماشاتی با اشخاص یا گروه‌هایی که به اموال عمومی و بیت‌المال دست‌درازی کنند نخواهد داشت و برخورد قاطع و قانونی با تمامی عوامل و واسطه‌های مفسده‌انگیز در دستور کار است.

وی در پایان تصریح کرد: تمامی مستندات و مدارک مرتبط با پرونده فساد مالی این افراد با دقت مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تصمیمات قضائی نهایی بر اساس اصول عدالت، قانون‌مداری و شفافیت اتخاذ می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه