سرخط خبرها
  • مردم در بدرقه رهبر شهید قائد، شعار انتقام انتقام سر دادند
  • هشدار قاطع سپاه: در تنگه هرمز دخالت نکنید وگرنه همچون قبل ضرر می کنید
  • معاون وزیر خارجه: ترامپ زبان زور را بهتر می‌فهمد
  • مدیرعامل توانیر: ۱۸۰۰ مگاوات بار غیرمجاز از شبکه برق کشور حذف شد
  • وزش باد شدید و افزایش دما در کوهستان‌های کشور
  • حضور حماسی مردم و جامعه ورزش در تشییع رهبر شهید، جلوه‌ای ماندگار از قدرشناسی ملی
  • مقام آمریکایی: در مجموع ۳۰ پهپاد MQ-۹ توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند
  • بحران زودهنگام سوخت در آسیای مرکزی، آماده‌باش برای زمستان سخت
  • نیروی دریایی سپاه: بیگانگان هیچ سهمی در این سرزمین و تنگه هرمز ندارند
  • ایران شبانه ۱۰ میلیون بشکه نفت صادر کرد
  • حریم پیرامونی نیروگاه اتمی بوشهر مورد اصابت پرتابه دشمن آمریکایی قرار گرفت
  • محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است
  • نیکزاد: جهان از شکوه تشییع رهبر شهید در حیرت است
  • پرسپولیس در حال تبدیل به شعبه ۲ گل‎‌گهر
  • بانک‌های عامل فروش ارز اربعین معرفی شدند
  • بقائی: یادداشت تفاهم با آمریکا از ابتدا بر پایه اعتماد نبود
  • هدف قرار گرفتن مجدد ناوگان پنجم تروریست‌های آمریکایی در بحرین
  • قالیباف خطاب به سران آمریکا: بزنید، می‌خورید

کرمانشاه؛ تشنه توجه ملی به فرهنگ و هنر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه، با اشاره به ظرفیت‌های برجسته هنری و فرهنگی استان، خواستار برنامه‌ریزی ویژه ملی و بین‌المللی برای رونق این حوزه شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، مظفر تیموری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در نشست اصحاب فرهنگ و هنر استان با وزیر فرهنگ و ارشاد و اسلامی، با تأکید بر تنوع اقوام و مذاهب در این استان گفت: قومیت‌های مختلفی از جمله کرد، لر، سایر اقوام و پیروان مذاهب متعدد نظیر شیعه، سنی و حتی مسیحی در کرمانشاه زندگی می‌کنند که برخوردار از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های ارزشمند و بالایی هستند.

وی افزود: استان کرمانشاه هنرمندان فاخر، فهیم و برجسته‌ای در رشته‌های مختلف هنری دارد که هر یک توانایی و حرفی برای گفتن دارند. خوشبختانه اصحاب فرهنگ و هنر توانمندی‌های خود را در عرصه‌های گوناگون در معرض نمایش قرار داده‌اند و مسئولان نیز از نزدیک با این ظرفیت‌ها آشنا هستند.

تیموری تأکید کرد: نگاهی ویژه و معنادار به توسعه فرهنگ و هنر در استان کرمانشاه ضروری است و انتظار می‌رود با حمایت مسئولان، بستر مناسبی برای رشد و شکوفایی بیشتر این حوزه فراهم شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در ادامه با انتقاد از نبود برنامه‌های ملی و بین‌المللی مستند در استان گفت: کرمانشاه تنها استانی است که تاکنون فاقد چنین برنامه‌هایی بوده و از مسئولان ارشد کشور درخواست داریم تا تدوین و اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی را در دستور کار قرار دهند.

وی افزود: یکی از برنامه‌های پیشنهادی، برگزاری جشنواره ملی رسانه است که پیشنهاد آن به معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داده شده و امید است با اختصاص سرفصلی اعتباری ویژه، بتوان کرمانشاه را به قطب هنرهای نمایشی و آیینی کشور تبدیل کرد.

تیموری خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره شعر طنز نیز از دیگر خواسته‌های جامعه هنری استان است که با همکاری سایر نهادها قابل اجرا خواهد بود. همچنین با توجه به هم‌مرزی ۳۷۱ کیلومتری استان با کشور عراق، فرصت مناسبی برای توسعه برنامه‌های بین‌المللی وجود دارد که با نگاه ویژه مسئولان، می‌توان گام‌های موثری در این زمینه برداشت.

وی در پایان تصریح کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه آماده همکاری با تمامی هنرمندان و فعالان فرهنگی است تا برنامه‌ها و جشنواره‌های منسجم و اثربخشی در سطح ملی و منطقه‌ای برگزار شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر