English

هشدار استاندار کرمانشاه درباره موازی‌کاری و بحران هویت،

فرهنگ، موتور محرک توسعه کرمانشاه است

استاندار کرمانشاه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان، با اشاره به ضرورت توجه ویژه به فرهنگ در کنار اقتصاد، بر لزوم رفع موازی‌کاری نهادهای فرهنگی و مقابله با آسیب‌های هنجاری و فضای مجازی تاکید کرد.

فرهنگ، موتور محرک توسعه کرمانشاه است
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه ، در نشست شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سال ۱۴۰۳ به ویژه شهیدان رئیسی و همراهان ایشان، اظهار داشت: هر جامعه‌ای برای شکوفا شدن به دو بال فرهنگ و اقتصاد نیاز دارد و طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، فرهنگ همواره مقدم بر دیگر حوزه‌هاست.

وی افزود: انقلاب ایران، انقلابی فرهنگی بود و تداوم آن نیز بدون توجه به فرهنگ ممکن نیست. چارچوب هر کشور و ملتی را فرهنگ آن تشکیل می‌دهد و اگر فرهنگ از جامعه گرفته شود، آن ملت دچار یأس و ناامیدی خواهد شد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به فرهنگ غنی و ریشه‌دار ایرانی-اسلامی تصریح کرد: فرهنگ ایران با تکیه بر ارزش‌های تاریخی، دینی و معنوی، عامل وحدت و مقاومت این ملت است و برخورداری از ویژگی‌هایی چون عاشورا، ظهور، نوروز و مفاخر دینی، فرهنگ ایرانیان را متمایز کرده است.

حبیبی با اشاره به ساختارهای فرهنگی استان ادامه داد: نهادهای فرهنگی متعددی همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صداوسیما، آموزش‌ و پرورش، تبلیغات اسلامی، بنیاد شهید، اوقاف و بسیاری دیگر فعالیت می‌کنند اما متاسفانه موازی‌کاری میان نهادها، مانع هماهنگی لازم و تحقق اهداف والای فرهنگی شده است.

وی تاکید کرد: این موازی‌کاری باید با هدایت مجموعه وزارت فرهنگ و در رأس آن وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رفع شود.

وی افزود: امروز شاهد تغییر ارزش‌ها و هنجارهای فرهنگی هستیم و با سه چالش اساسی مواجه‌ایم؛ نخست، گسست نسلی که مانع انتقال فرهنگ ایثار و شهادت نسل دفاع مقدس به نسل جوان شده است. دوم، بحران هویت که با مسائلی همچون ازدیاد تک‌فرزندی، سپردن سالمندان به خانه سالمندان و تغییر سبک زندگی خانواده‌ها خود را نشان می‌دهد و سوم، آسیب‌های فضای مجازی که روح و روان جامعه و کانون خانواده را با تهدید مواجه کرده است.

حبیبی ادامه داد: ضروری است فضای مجازی ساماندهی شده و متولی مشخصی داشته باشد. همچنین باید برای جذب جوانان به مساجد و حذف سنت‌های غلط، اقدامات موثری صورت گیرد. تدوین اطلس فرهنگی برای هر استان و ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب و لزوم تبیین بیشتر آن، افزود: هویت ایرانی-اسلامی باید هویت برتر جامعه باشد و دستگاه‌های فرهنگی مدیریت هوشمندانه‌ای بر تنوع قومی-مذهبی و آسیب‌های احتمالی آن داشته باشند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: توسعه استان زمانی تحقق می‌یابد که ابعاد عمرانی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آن با هم پیش بروند. اگر فرهنگ تقویت نشود، توسعه جامع و پایدار محقق نخواهد شد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با راهبری وزارت فرهنگ و همکاری شورای فرهنگ عمومی، بتوان گام‌های مؤثری در مسیر اعتلای فرهنگ استان برداشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه