English

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تاکید کرد:

تقویت شورای فرهنگ عمومی و مطالبه جدی برای تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان‌ها

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، در جلسه مشترک مسئولان فرهنگی استان کرمانشاه، با تاکید بر نقش جمعی و نگاه تیمی به فرهنگ عمومی، خواستار جدیت همه دستگاه‌ها در اجرای آیین‌نامه جدید و تدوین نقشه مهندسی فرهنگی شد.

تقویت شورای فرهنگ عمومی و مطالبه جدی برای تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان‌ها
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، قادر آشنا، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، در جمع مسئولان استان کرمانشاه ضمن بیان دغدغه‌های ساختاری شورا اظهار داشت: همیشه این گلایه وجود داشت که بار شورای فرهنگ عمومی بر دوش یک یا دو نفر بیفتد، اما کار فرهنگی به این عظمت با حضور محدود ممکن نیست و باید به صورت تیمی پیش برود.

وی افزود: حوزه فرهنگ عمومی بسیار مهم است و من با سابقه سی ساله مدیریت، هیچ‌گاه مانند دوران مسئولیتم در این شورا نگرانی و دغدغه نداشتم؛ اهمیت بالای این موضوع خواب را از چشم من گرفته است.

آشنا با اشاره به لزوم تقویت دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی تصریح کرد: از جناب آقای دکتر ایوبی انتظار می‌رود که با تقویت دبیرخانه، زمینه اجرای بهینه آیین‌نامه شورا را فراهم کنند. وی تاکید کرد: باید شورای فرهنگ عمومی نه فقط در مرکز استان، بلکه در تمام شهرستان‌ها و شهرهای دارای امام جمعه تشکیل جلسه دهند، چراکه برخی مناطق در سالیان گذشته هیچ نشستی نداشته‌اند.

وی افزود: استان کرمانشاه در بسیاری از شاخص‌های فرهنگی، وضعیت مطلوب‌تری نسبت به میانگین کشور دارد و باید این روند با کار جمعی و تیمی حفظ و تقویت شود. کار دبیرخانه باید به گونه‌ای باشد که گزارش دقیق جلسات شورای فرهنگ عمومی شهرستان‌ها و استان، به صورت منظم و فصلی به ریاست شورا ارائه شود و موضوع پیگیری و جدی گرفته شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به آیین‌نامه جدید شورا توضیح داد: بر اساس این آیین‌نامه، هیئت رئیسه شورای فرهنگ عمومی که شامل امام جمعه، استاندار، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل امور اجتماعی، مدیر کل آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان است، باید حداقل سالی یک بار دور هم جمع شوند و در صورت لزوم، مسائل استان را به طور ویژه بررسی و برای اجرا ابلاغ کنند.

وی افزود: همچنین پنج کمیته تخصصی با حضور اعضایی از داخل و خارج شورا و با ریاست معاون سیاسی امنیتی استاندار تشکیل شده است؛ از جمله کمیته هنر و رسانه، کمیته امور دینی، کمیته تعلیم و تربیت، کمیته امور اجتماعی و خانواده و کمیته اقتصاد که هر کدام وظایف تخصصی خود را دنبال و موضوعات را برای ارائه به شورای فرهنگ عمومی آماده می‌کنند.

آشنا ادامه داد: ضمانت اجرایی مصوبات شورا با امضای استاندار است و لازم‌الاجرا بودن آن‌ها نیز در همان قانون پیش‌بینی شده است. همچنین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان موظف شده در بحث بودجه، شورای فرهنگ عمومی را حمایت کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقشه مهندسی فرهنگی کشور گفت: تهیه «برش استانی» این نقشه یکی از مهم‌ترین اسناد بالادستی است که متأسفانه در استان کرمانشاه به سرانجام نرسیده و باید با همکاری فرمانداران، امام‌جمعه‌ها و مدیران پیگیری شود تا استان از این روند عقب‌ماندگی خارج گردد. بنا به گفته وی، وزارتخانه و استان هر دو باید بودجه لازم را اختصاص دهند و سالانه گزارش پیشرفت کار به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شود.

وی افزود: جدی گرفتن شورای فرهنگ عمومی چه در ساختار و چه در محتوا، مطالبه جدی ماست. اگر جلسات شورا در استان‌ها و شهرستان‌ها به صورت قرارگاهی و با مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادهای مردمی و خصوصاً جوانان تشکیل نشود، برنامه‌ها به نتیجه مطلوب نمی‌رسد.

قادر آشنا در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت مردمی و جوانان رمز موفقیت شورا خواهد بود و انتظار می‌رود سایر مسئولان نیز نکات لازم را در این زمینه مطرح کنند تا فرهنگ عمومی استان کرمانشاه همچنان پیشگام و پویا باقی بماند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه