سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

مدیرکل استاندارد کرمانشاه:

کالاهای صادراتی و وارداتی کرمانشاه زیر پوشش استاندارد می رود

مدیرکل اداره استاندارد استان کرمانشاه گفت: در سه ماه اول سال جاری ۳ هزار و ۱۶۲ مورد نمونه برداری انطباق با استانداردهای ملی و رعایت ضوابط فنی استاندارد انجام شد.

مرزهای کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، مدیرکل اداره استاندارد استان کرمانشاه گفت: در راستای نظارت بر کیفیت و تعیین ماهیت کالاهای صادرداتی و وارداتی به استان در سه ماه اول سال جاری سه هزار و ۱۶۲ مورد نمونه برداری انطباق با استانداردهای ملی و رعایت ضوابط فنی استاندارد انجام شد.

مهدی حسین‌پور افزود: در این مدت همچنین در راستای حمایت از تولیدکنندگان و رونق تولیدات داخلی و به منظور فراهم کردن امکان رقابت با کالاهای مشابه خارجی؛ ۲۳۶ اظهار نامه صادراتی انجام شده است.

وی در ادامه به نقش راهبردی اداره استاندارد در نظارت بر کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی اشاره کرد و گفت: اداره استاندارد بر تمام کالاهای وارداتی و صادراتی مشمول مقررات استاندارد اجباری در مبادی رسمی منطقه نظارت دارد و تنها در صورت انطباق کالا با استانداردهای ملی مربوطه یا ضوابط فنی، مجوز صادرات یا واردات آنها صادر می‌ کند.

حسین‌پور همچنین به اهیمت بسیار بالای استانداردسازی کالاهای وارداتی و وارداتی اشاره کرد و افزود: در این راستا، ادارات اجرایی این اداره کل، با هدف تسریع در روند صادرات، کنترل و نظارت مستقیم بر کالاهای صادراتی و وارداتی به منظور جلوگیری از ورود و خروج کالاهای نامرغوب، ارائه خدمت به فعالان اقتصادی و خدمات آزمایشگاهی به گمرکات منطقه جهت تعیین ماهیت کالاها در مبادی خروجی منطقه مستقر هستند و به طور مستمر بر فعالیت ها آنها نظارت و همکاری دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه