سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

طلسم کرمانشاه شکست،

نادر نوروزی هشتاد و یکمین شهردار کلانشهر کرمانشاه شد

در بیست و ششمین جلسه شورای شهر که عصر یکشنبه ۲۱ آذر، پس از کش و قوس های فراوان بالاخره نادر نوروزی به عنوان شهردار کرمانشاه معرفی شد.

نادر نوروزی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، اعضای شورای شهر کرمانشاه پس از کش و قوس‌های فراوان سرانجام پس از گذشت چهار ماه نادر نوروزی را به عنوان هشتاد و یکمین شهردار کلانشهر کرمانشاه انتخاب کردند.

 در بیست و ششمین جلسه شورای شهر که عصر یکشنبه ۲۱ آذر ، نادر  نوروزی که از نیروهای بومی است، با کسب ۱۱ رای موافق اعضا، سکان شهرداری کرمانشاه را برعهده گرفت.

مشاور عالی استانداری استان مرکزی، معاون بازرسی کل ناجا و مدیرکل حقوقی شهرداری تهران، معاون اجرایی و اطلاع رسانی کرسی و مرکز حقوق بشر صلح و دموکراسی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس ارشد کمیسیون حقوقی مجمع تشخیص مصلحت نظام از جمله سوابق اجرایی نوروزی است.

حدود ۳۰ نفر برای تصدی پست شهردار کرمانشاه اعلام آمادگی کرده بودند که پس از ۲ هفته ارزیابی‌ها و مصاحبه‌های متعدد ۶ نفر به مرحله نهایی رسیدند که شورای شهر کرمانشاه از میان آنها نوروزی را به عنوان شهردار کرمانشاه برگزید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه