سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

استاندار کرمانشاه:

در برابر ایثارگری‌های جامعه پزشکان سر تعظیم فرود می‌آورم

آیین گرامیداشت یاد و خاطره مدافعان سلامت و تجلیل از پزشکان جهادگر و ایثارگر استان با حضور استاندار کرمانشاه جامعه پزشکی، خانواده‌های شهدای مدافع سلامت، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

استاندار کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، هوشنگ بازوند در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره مدافعان سلامت و تجلیل از پزشکان کرمانشاه خطاب به پزشکان و خانواده‌های مدافعان سلامت اظهار داشت: بی‌گمان مردم قدرشناس ایران و تاریخ این سرزمین، هیچ‌گاه زحمات، فداکاری‌ها، ایثارگری و ازخودگذشتگی‌های پزشکان عزیز‌ در بحران فراگیر کرونا را فراموش نخواهند کرد و روایت این از جان‌فشانی‌ها، نسل به نسل منتقل خواهد شد‌.

وی افزود: خانواده‌های معزز شهدای مدافع سلامت امروز در جمع ما حضور دارند؛ کسانی که عزیز آن‌ها جان خود را در راه سلامت هم‌وطنان خویش فدا کرد.

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه عنوان کرد: بحران کرونا بر همگان ثابت کرد که به جامعه پزشکان به خود تعلق ندارند و درواقع متعلق به مردم ایران هستند.

وی ادامه داد: عزیزانی که با رنج فراوان دوران تحصیلی طولانی‌مدت خویش را طی می‌کنند و پس‌ازآن با علمی که آموخته‌اند درد و رنج جامعه را به‌سلامت و آرامش تبدیل می‌کنند.

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: پزشکان تلخی زندگی دیگران را به شیرینی سلامت تبدیل می‌کنند و آن هنگام است که خود آن‌ها هم احساس زندگی می‌کنند.

وی تأکید کرد: به‌عنوان نماینده دولت در استان کرمانشاه خاضعانه در برابر زحمات و خدمات فراوان، ایثارگری‌ها و جان‌فشانی‌های جامعه پزشکان در بحران کرونا سر تعظیم فرود می‌آورم.

بازوند با تأکید بر اینکه جامعه پزشکان در همه بحران‌ها ثابت کرده‌اند که ایران را مانند فرزند خود دوست دارند، در ادامه عنوان کرد: در دوران دفاع مقدس، پزشکان خانه و کاشانه را رها کردند و راهی جبهه‌ها شدند. آن‌ها با برپایی بیمارستان‌های صحرایی جان هزاران رزمنده مجروح را نجات دادند و جمع بسیاری از آن‌ها در جبهه‌ها و زیر بمباران دشمن، شهید شدند.

وی در ادامه به نقش محوری پزشکان در بحران‌های پیاپی این سه سال اخیر اشاره کرد و گفت: در زلزله ویرانگر و بی‌سابقه آبان ۹۶، پزشکان در کنار آسیب‌دیدگان این بحران بودند و جان انسان‌های بسیاری را نجات دادند. در بحران سیل نیز این پزشکان بودند که نقش بسیار ارزنده‌ای در حفظ سلامت سیل‌زدگان و جلوگیری از شیوع بیماری‌های واگیردار داشتند.

بازوند یادآور شد: در بحران فراگیر کرونا نیز مردم ایران ماه‌ها است شاهد رشادت‌ها و زحمات شبانه‌روزی پزشکان عزیز و ایثارگر هستند و این جهاد فراگیر همچنان باقوت ادامه دارد.

رئیس ستاد مدیریت و مهار بیماری کرونا کرمانشاه در ادامه بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم در ایام محرم تأکید کرد و گفت: مردم عزیز ما در این ایام محرم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا خدای‌ناکرده با اوج گرفتن دوباره بیماری، شاهد وارد آمدن فشار مضاعفی بر جامعه پزشکی نباشیم و آن‌ها را بیش از تاب‌وتوانشان، خسته نکنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه