سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

رئیس جهاد کشاورزی کرمانشاه خبر داد:

اجرایی شدن بیش از ۲۸ هزار هکتار سیستم‌های نوین آبیاری در مزارع کرمانشاه

نوربخش حاتمی گفت: از سال ۹۲ تا سال ۹۹ بیش از ۲۸ هزار هکتار سیستم‌های نوین آبیاری در سطح مزارع کشاورزی استان اجراشده و درمجموع بیش از ۷۸ هزار هکتار از مزارع استان مکانیزه شده‌اند.

رئیس جهاد کشاورزی کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، رئیس جهاد کشاورزی کرمانشاه بابیان این مطلب که تاکنون بیش از ۷۸ هزار هکتار از مزارع استان کرمانشاه به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شده‌اند، ابراز داشت: سیاست استفاده بهینه از آب و کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی از برنامه‌های اولویت‌دار دولت بوده و بسیار موردتوجه و حمایت وزارت جهاد کشاورزی است و در این راستا اجرای سیستم‌های نوین آبیاری در استان به نحو مطلوبی در حال پیگیری است.

حاتمی با ارائه گزارشی از اقدامات بخش آب‌وخاک سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه طی هفت سال گذشته اظهار داشت: از سال ۹۲ تا سال ۹۹ بیش از ۲۸ هزار هکتار سیستم‌های نوین آبیاری در سطح مزارع کشاورزی استان اجراشده و با احتساب این میزان، سطح سیستم‌های نوین آبیاری استان به بیش از ۷۸ هزار هکتار رسیده است.

وی در ادامه به اجرای سایر عملیات آب‌وخاک در دولت تدبیر و امید اشاره نمود و خاطرنشان کرد: عملیات اجرای شبکه‌های آبیاری زهکشی در اراضی مرزی استان در بیش از ۴۴ هزار هکتار اجرایی شده است.

وی همچنین از اجرای ۲۱۸۱ هکتار اجرای شبکه آبیاری و زهکشی در سایر مزارع استان خبر داد.

حاتمی در ادامه از عملیات اجرای خطوط انتقال آب با لوله در استان از سال ۹۲ تا ۹۹ اشاره داشت و تصریح کرد: طی ۷ سال اخیر بیش از ۴۰ کیلومتر عملیات اجرای خطوط انتقال آب با لوله در استان اجرایی شده است و در کنار آن احیا و مرمت ۲۷ رشته قنات، احداث و بازسازی بیش از ۱۲ کیلومتر کانال و تشکیل ۳۰ تشکل آب بران از دیگر اقدامات دولت طی هفت سال اخیر در جهاد کشاورزی کرمانشاه بوده که می‌توان به آن‌ها اشاره نمود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • علی کرمانشاه

    هیچکدام از مسئولین بی‌کفایت و سست عنصر و تنبل و خسته سازمان جهاد کشاورزی و سازمان آب وفاضلاب استانی و روستایی وسازمان دامپروری و ادوات کشاورزی و بانک کشاورزی هیچگونه خدماتی که مطابق با برنامه های ابلاغی حمایتی و تامین و اجرا و پرداخت وام به کشاورزان باشد انجام نمی‌دهند و مردم بناچار اکثرا زمین‌های خود را به دلالان اصفهانی و همدانی اجاره میدهند و آنها با داشتن رابطه‌های رانتی امور خود را انجام میدهند و بعداز برداشت و انتقال تولیدات از استان برای صادرات اقدام میکنند ای کاس سازمانی بود که عملکرد سازمان جهاد کشاورزی و بانک و ادارات آب استان و روستایی را نظارت و بررسی میکرد تا معلوم شود چرا با کم‌کاری و منزوی کردن و اذیت کشاورزان باعت ناامیدی آنها و مهاجرت به شهرهاو کسب‌های کاذب و دلالی هدایت میکنند این سازمانها خود بتنهایی از دشمنان اجنبی بدتر هستند و فقط حقوق بدون زحمت دریافت میکنند و مردم را خسته و ناامید و بدبین به دولت و نظام میکنند‌که واله بعضی از آنها باید اعدام شوند تا عبرت برای الباقی کارمندان فاسد و رشوه‌خوار و هتاک و بی‌ادب باشد.

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه