سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد

رئیس‌کل دادگستری کرمانشاه هشدار داد:

صدور مجوز گلخانه‌ها در کرمانشاه دست‌آویز ویلا سازی نشود

پرویز توسلی زاده در شورای اراضی ملی و منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: مسئولین ذی‌ربط با یکدیگر همکاری داشته باشند تا صدور مجوز احداث گلخانه‌ها ابزاری برای ویلا سازی نشود.

رئیس‌کل دادگستری کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، رئیس‌کل دادگستری کرمانشاه با اشاره به تعداد بالای  تغییر کاربری اراضی در کرمانشاه، تأکید کرد: اراضی کشاورزی کرمانشاه باید روزانه رصد شوند و جهاد کشاورزی کرمانشاه باید به‌صورت روزانه در این زمینه گشت داشته باشد و تمام زمین‌های کشاورزی کرمانشاه را رصد کند.

وی تصریح کرد: آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی، فرمانداری و منابع طبیعی باید با یکدیگر کارگروه تشکیل داده و راهکارهای پیشنهادی خود را مطرح کنند تا هم احداث گلخانه و ایجاد اشتغال پیگیری شود و از طرفی صدور مجوز در این زمینه ابزاری برای ویلا سازی نشود.

وی با اشاره به تعداد بالای تغییر کاربری غیرقانونی اراضی کشاورزی در کرمانشاه گفت: جهاد کشاورزی کرمانشاه باید تمرکز نظارت خود را بر تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سه منطقه الهیاری، درودفرامان و سراب نیلوفر بیشتر کند.

توسلی زاده از تدوین برنامه جامع نظارت در بازرسی کل استان در بحث نظارت بر عملکرد چهار دستگاه آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی، شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی خبر داد و افزود: اگر سازمان بازرسی استان در این زمینه به‌خوبی عملکرد می‌کرد شاهد این حجم از تغییر کاربری اراضی کشاورزی در استان نبودیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه