سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

آزاد حکمت خبر داد:

راه اندازی سایت جدید تلفن همراه در شهرستان بیجار

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اعلام اینکه ارتقا تکنولوژی های اینترنت همراه و افزایش تعداد سایت های جدید در کردستان از اهداف مخابراتی است، گفت: در همین راستا، سایت جدید تلفن همراه در شهرستان بیجار نصب و راه اندازی شد.

آزاد حکمت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، آزاد حکمت پیش از ظهر امروز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران گفت: این سایت در محدوده مسجد ولیعصر از نقاط شهری بیجار با تکنولوژی های ۲G، ۳G و ۴G نصب و مورد بهره برداری مشتریان قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: با این اقدام ،شرایط استفاده مشتریان ساکن در این محدوده از ارتباط پایدار شبکه ارتباطات سیار و سرعت دسترسی بالا به اطلاعات موجود در فضای مجازی با بهره گیری از آخرین تکنولوژی اینترنت همراه مهیا شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به اینکه نقطه یابی و تملک آن با هماهنگی و همکاری دستگاه های مربوطه اولین گام برای ایجاد سایت جدید تلفن همراه است، افزود: تعامل دستگاه ها و نهادهای ذیربط در این راستا، شرایط را برای توسعه زیرساخت ها و ارائه به موقع خدمات مخابراتی فراهم می سازد.

حکمت ادامه داد: برای حفاری، نصب تجهیزات و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری بر روی سایت مذکور بیش از ۲۰میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است.

وی با اعلام اینکه بستر مناسب برای ارائه تکنولوژی های ۲G، ۳G و ۴G در نقاط مختلف شهرستان بیجار ایجاد شده است، یادآور شد: در حال حاضر ۱۰۳ سایت BTS در این شهرستان نصب و راه اندازی شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان از افزایش تعداد مشتریان تلفن همراه در شهرستان بیجار خبر داد و بیان کرد: هم اکنون ۴۸ هزار و ۲۸۱ مشترک تلفن همراه از سرویس ها و محصولات شبکه ارتباطات سیار استفاده می کنند.

حکمت با بیان اینکه بهره مندی مشتریان از سرویس های با کیفیت به عنوان استراتژی دارای اولویت جزو برنامه های مخابرات است، گفت: با تلاش شبانه روزی همکاران مخابراتی و انجام دوره ایی درایو تست در نقاط مختلف، درصدد رفع مشکلات احتمالی در این حوزه هستیم.

وی اظهار کرد: رعایت اصل مشتری مداری و پاسخگویی به مطالبات ارتباطی آنها همواره از اهداف منطقه است که برای تحقق این مهم از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم ورزید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر