سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

تحقق ۱۰۵ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان اردل

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از تحقق بیش از ۱۰۵ درصدی تعهد اشتغال شهرستان اردل در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

اردل
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،رستم قنبری بعد از ظهر شنبه در نشست شورای اشتغال شهرستان اردل با اشاره به بررسی وضعیت اشتغال شهرستان در سامانه رصد اظهار کرد: تعهد اشتغال شهرستان اردل در سال ۱۴۰۴، تعداد یک‌هزار و ۳۴۴ فرصت شغلی بوده که خوشبختانه تاکنون یک‌هزار و ۴۲۱ مورد در سامانه ثبت و محقق شده است که نشان‌دهنده تحقق بیش از ۱۰۵ درصدی تعهد اشتغال این شهرستان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در این نشست همچنین سهم اشتغال شهرستان اردل برای سال ۱۴۰۵ مورد بررسی قرار گرفت که بر این اساس، ایجاد ۶۶۹ فرصت شغلی بین ۲۳ دستگاه اجرایی شهرستان توزیع و برش دستگاهی آن مشخص شد.

قنبری تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی متعهد شدند اطلاعات مربوط به اشتغال ایجاد شده را به‌موقع در سامانه رصد ثبت کنند تا امکان پایش و ارزیابی دقیق عملکرد دستگاه‌ها فراهم شود.

وی یکی دیگر از موضوعات مطرح‌شده در این جلسه را به‌کارگیری اتباع خارجی عنوان کرد و گفت: اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز در سطح استان به‌طور کامل ممنوع است و از کارفرمایان درخواست می‌شود از به‌کارگیری این افراد خودداری کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح «هزار میدان، هزار بازار» افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات فعالان مشاغل خانگی و کارگاه‌های خرد، بازاریابی و فروش محصولات است که در همین راستا برگزاری بازارچه‌های عرضه محصولات در دستور کار قرار گرفته است.

قنبری خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، ۲۲ بازارچه عرضه محصولات مشاغل خانگی در سطح استان برگزار خواهد شد که شهرستان اردل نیز با همکاری فرمانداری و شهرداری‌ها میزبان بخشی از این بازارچه‌ها خواهد بود.

وی تأکید کرد: شهرداری‌ها بر اساس قانون حمایت از مشاغل خانگی مکلف به همکاری در برگزاری این بازارچه‌ها هستند و امیدواریم با اجرای این برنامه، زمینه رونق بازار فروش تولیدات مشاغل خانگی و کارگاه‌های کوچک فراهم شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه