سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

فیلم کوتاه داستانی «یونس» در چهارمحال‌وبختیاری تولید شد

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: مراحل تولید فیلم کوتاه داستانی یونس به نویسندگی و کارگردانی مجید ابراهیمیان در استان به پایان رسید.

فیلم کوتاه
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،ایمان اعتدالی، با بیان اینکه فیلم کوتاه داستانی یونس روایتگر بخشی از زندگی پسر بچه‌ای روستایی به همین نام است، اظهار کرد: این فیلم در تلاش است تا یک قصه انسانی را در قالب نمایش طبیعت بکر و کمتر دیده شده چهارمحال و بختیاری به نمایش گذاشته و آداب و رسوم مردم این خطه را به تصویر بکشد.

وی افزود: در این فیلم، یونس که در یکی از روستاهای ساحلی چهارمحال و بختیاری زندگی می‌کند پس از مرگ مادرش با مسئله نگهداری از پدربزرگ بیمارش روبه‌روست و ماجراهای مختلفی را پشت سر می‌گذارد.

اعتدالی در ادامه از آرش حیدری، مینا صالحی، یوسفعلی طاهری، علی اسکندری و ابراهیم تقی‌زاده به عنوان بازیگران این فیلم کوتاه داستانی نام برد و تصریح کرد: محمد حیدری، کریم مرادی، ابوالفضل معصومی، مرتضی احمدی و حسین گماری هم به ترتیب به عنوان مدیر تصویربرداری، نورپرداز، دستیار تصویربردار، صدابردار و دستیار صدابردار در تولید این فیلم همکاری داشتند.

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری همچنین یادآور شد: محمد حسین ملکی به عنوان دستیار کارگردان و برنامه‌ریز فیلم کوتاه داستانی یونس در تولید این اثر هنری نقش‌آفرینی کرده است و دستیاری دوم کارگردان را امیرحسین کبیری، منشیگری صحنه را زینب محمودیان، مدیریت تولید را علی اسکندری، دستیاری تولید را اسحاق فتاحی و دستیاری تولید و تدارکات را هم امیرمحمد سعیدی برعهده گرفته‌اند.

اعتدالی از داود امینیان، فاطمه خدابخشی و مائده راهنما نیز به عنوان طراح صحنه، گریم و دستیار گریم در فیلم یونس یاد کرد.

گفتنی است، فیلم کوتاه داستانی یونس با حمایت و نظارت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری تولید و آماده پخش شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه