ناظر عالی طرح‌های سامانه نوین آبیاری مطرح کرد:

بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال جهت تکمیل شبکه آبیاری سد بیدکان

ناظر عالی طرح‌های سامانه نوین آبیاری گفت: تکمیل شبکه آبیاری سد بیدکان ۵۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

سد 1
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،بهمن نادری، ظهر امروز در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری در تشریح وضعیت پروژه سد بیدکان اظهار کرد: این پروژه در بخش لاران شهرستان شهرکرد توسط سازمان جهاد کشاورزی استان در دهه ۸۰ اجرا شد و هدف آن بهبود منابع آبی اراضی زیر دست این سد به میزان ۲۷۰۰ هکتار بوده است.

وی افزود: در قالب این پروژه، شبکه آبیاری و زهکشی و انتقال آب به طول ۲۶ کیلومتر اجرا شده در حالی که طول کل خط انتقال ۵۷ کیلومتر است.

نادری تصریح کرد: با اجرای همین ۲۶ کیلومتر خط انتقال، حدود ۱۳۰۰ هکتار از اراضی توسط بخش خصوصی و با مشارکت کشاورزان به سامانه نوین آبیاری مجهز شده و به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: در صورت تأمین اعتبار و اجرای مابقی خط انتقال، مابقی اراضی نیز به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

ناظر عالی طرح‌های سامانه نوین آبیاری در خصوص اعتبار هزینه‌شده این پروژه گفت: پروژه سد بیدکان تاکنون با اعتباری بالغ بر ۱۶۹۰ میلیارد ریال به مرحله اجرا رسیده است.

نادری افزود: اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل و بهره‌برداری کامل از اراضی زیر دست در سطح ۲۷۰۰ هکتار، مبلغ ۵۸۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود که با تأمین آن، مابقی اراضی نیز به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه