سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

برای اولین‌بار در کشور:

تولید گیلاس خارج از فصل در چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: برای نخستین‌بار در کشور تولید گیلاس خارج از فصل در داخل گلخانه با موفقیت در این استان به سرانجام رسیده است.

بهرامی
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،حسین بهرامی امروز در بازدید از طرح تولید گیلاس در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: این استان به دلیل اقلیم سرد خود، یکی از بهترین مناطق برای تولید میوه‌های سردسیری است، دوره سرمای لازم برای گیلاس در اواخر پاییز و اوایل زمستان به‌طور طبیعی در این استان تأمین می‌شود و با گرم‌کردن کنترل‌شده گلخانه، شرایط مناسب برای گل‌دهی و رشد فراهم می‌گردد، به این ترتیب، میوه چند ماه زودتر از موعد معمول و به صورت نوبرانه وارد بازار می‌شود و ارزش افزوده بالاتری نیز دارد.

وی افزود: در محیط گلخانه‌ای، تراکم کشت بیشتر است و تولید در واحد سطح به‌طور قابل‌توجهی افزایش پیدا می‌کند، همچنین مصرف انرژی و آب در این روش نسبت به گلخانه‌های سبزی و صیفی بسیار کمتر است و این موضوع تولید گیلاس خارج از فصل را از نظر اقتصادی مقرون‌به‌صرفه می‌کند.

 به گفته بهرامی، مجموعه این شرایط نشان می‌دهد که استان چهارمحال و بختیاری ظرفیت بسیار مناسبی برای تبدیل‌شدن به یکی از قطب‌های تولید میوه خارج از فصل کشور دارد.

بهرامی تشریح کرد: جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با فراهم‌کردن دانش فنی، انتقال روش‌های علمی کشت، ارائه مشاوره تخصصی، تأمین بخشی از تسهیلات مالی در چارچوب اعتبارات ابلاغی و همچنین تسهیل روند صدور مجوزها، مسیر ورود سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران به این حوزه را هموار کرده است.

وی تأکید کرد: این حمایت‌ها باعث می‌شود کشاورزان بتوانند با اطمینان بیشتر در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند و تولید موفقی داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه