سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

تولید مرغ در چهارمحال و بختیاری مازاد بر نیاز

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تداوم روند مطلوب جوجه‌ریزی در استان، از تولید مازاد مرغ و خرید تضمینی ۴۰۰ تن از این محصول توسط شرکت پشتیبانی امور دام خبر داد.

مرغ
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

، حسین بهرامی صبح امروز در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح اصلاح پرداخت یارانه نهاده‌های دام و طیور، از استمرار روند مناسب جوجه‌ریزی در استان خبر داد و اظهار کرد: جوجه‌ریزی از آذرماه امسال فراتر از میزان نیاز و نرم استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه در آذرماه حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در چهارمحال و بختیاری صورت گرفت، افزود: این روند در بهمن ماه نیز به همین شکل ادامه داشته و پیش‌بینی می‌شود تا پایان ایام پرمصرف ماه رمضان و تعطیلات نوروز، مرغ کافی و مورد نیاز بازار در استان تأمین شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به وضعیت تولید مرغ در استان، تصریح کرد: در حال حاضر میزان تولید مرغ در استان به گونه‌ای است که با مازاد تولید مواجه هستیم، به طوری که در مدت اخیر حدود ۴۰۰ تن مرغ مازاد توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری شده است.

بهرامی از پیش‌بینی تولید بیش از ۶۰۰ تن مرغ مازاد دیگر تا پایان فروردین‌ماه خبر داد و خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی لازم برای خرید تضمینی این میزان مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام انجام شده که این اقدام نقش مؤثری در تنظیم بازار و جلوگیری از نوسانات شدید قیمت مرغ خواهد داشت.

وی در خصوص آمادگی کشتارگاه‌های استان برای ایام پایانی سال نیز گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده، سه کشتارگاه فعال استان در روزهای پایانی سال با ظرفیت چندین برابر حالت معمول آماده کشتار هستند تا مرغ مورد نیاز ایام تعطیلات بدون هیچگونه وقفه‌ای تأمین شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه