English

معاون جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

۹ محصول کشاورزی چهارمحال و بختیاری دارای رتبه‌های برتر کشوری

معاون جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: حدود ۹ محصول کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری دارای رتبه‌های برتر کشوری است.

گلخانه
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

،سید عباس میراحمدی اظهار کرد: سهم چهارمحال و بختیاری از تولیدات کشاورزی کشور ۲ میلیون تن است.

وی  گفت: در این میان، حدود ۳۶۰ هزار تن از تولیدات استان در حوزه باغبانی، ۳۹۸ هزار تن در بخش دامی، ۳۶ هزار تن در حوزه آبزی‌پروری، ۱۵ هزار و ۷۰۰ تن تولیدات گلخانه‌ای سبزی و صیفی و حدود ۵.۷ هزار تن قارچ خوراکی است و همچنین میزان تولیدات زراعی استان بالغ بر یک میلیون و ۳۳۰ هزار تن می‌باشد.

میراحمدی بیان داشت:  سهم تولیدات بخش کشاورزی استان از تولید ناخالص داخلی چهارمحال و بختیاری حدود ۲۱ درصد است و ارزش تولیدات کشاورزی استان حدود ۶.۱ درصد از کل ارزش تولیدات کشاورزی کشور را تشکیل می‌دهد.

معاون جهاد کشاورزی استان افزود: در سطح ملی نیز سهم ارزش تولیدات بخش کشاورزی کشور نسبت به کل تولید ناخالص داخلی حدود ۴.۸ درصد است که این امر بیانگر اهمیت بالای بخش کشاورزی در سطح استان و کشور می‌باشد.

سیدعباس میراحمدی افزود: چهارمحال و بختیاری در تولید محصولاتی از جمله ماهی و بادام رتبه اول کشور را دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه