سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری خبر داد:

بهره برداری از فاز نخست پروژه بهینه‌سازی روشنایی شهری در چهارمحال و بختیاری

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری گفت: فاز نخست پروژه بهینه‌سازی روشنایی شهری با تبدیل ۷۰ هزار چراغ به پایان رسیده و به بهره برداری رسید.

فرهزاد

مجید فرهزاد در  گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در حوزه مصرف بهینه انرژی، اظهار داشت:  برنامه‌ریزی دقیقی در حوزه بهینه‌سازی مصرف و تولید انرژی صورت گرفته است. این اقدامات حاصل تفکری عمیق در راستای اصلاح الگوی مصرف و حرکت به سمت تولید پایدار انرژی است.

وی با بیان اینکه پروژه تبدیل ۱۴۰ هزار چراغ روشنایی پرمصرف به چراغ‌های LED در دستور کار قرار گرفته، افزود: فاز نخست این طرح با تبدیل ۷۰ هزار چراغ به پایان رسیده و آماده بهره‌برداری است. این پروژه با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان اجرا شده و در هفته دولت به‌طور رسمی رونمایی  شد.

فرهزاد در ادامه به موضوع تولید انرژی در سبدهای متنوع اشاره کرد و گفت: در کنار بهینه‌سازی نیروگاه‌های موجود، استفاده از منابع مختلف انرژی به‌ویژه انرژی‌های تجدیدپذیر در دستور کار قرار دارد. با توجه به شرایط زیست‌محیطی و ناترازی‌های موجود در کشور، توسعه انرژی خورشیدی به‌عنوان راهکاری مؤثر مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری با اشاره به ظرفیت بالای استان در حوزه انرژی خورشیدی، تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت ۴ هزار مگاوات انرژی خورشیدی در استان در حال بررسی است که از این میزان، تاکنون ۷۸۰ مگاوات مجوز احداث دریافت کرده‌اند. این پروژه‌ها تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی در پایان از احداث نیروگاه خورشیدی شرکت صالح چوب با ظرفیت ۲۰ مگاوات خبر داد و گفت: این نیروگاه با برنامه‌ریزی دو ساله و سرمایه‌گذاری حدود ۷۰۰ میلیارد تومان احداث خواهد شد و پس از اتصال به شبکه سراسری، به بهره‌برداری خواهد رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه