English

حسین امیری اعلام کرد؛

۶۰۰ کیلووات ساعت و ۲۸ نیروگاه؛ سهم شهرداری اصفهان در تولید انرژی خورشیدی

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهانگفت: احداث نیروگاه ۶۰ کیلوواتی منطقه ۱۵، ۱۰ کیلوواتی منطقه هشت و سه نیروگاه ۱۰ کیلوواتی در مناطق دو، ۹ و۱۳ در مدار بهره برداری قرار گرفته است.

600 کیلووات ساعت و 28 نیروگاه؛ سهم شهرداری اصفهان در تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حسین امیری بیان داشت: با احداث این نیروگاه‌ها ظرفیت تولید انرژی از ۲۳۰ کیلووات در ابتدای این دوره از مدیریت شهری به ۶۰۰ کیلووات ساعت رسیده است که اقدامی مهم و تأثیرگذار در کاهش مصرف انرژی‌های فسیلی و همچنین گازهای گلخانه‌ای است.

وی با اشاره به اقدامات شهرداری اصفهان در خصوص ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی اظهار کرد: از 28 نیروگاه تولید انرژی خورشیدی شهر اصفهان هم اکنون تمامی آنها به صورت کامل و با ظرفیت اسمی در حال انجام فعالیت است.

این مقام مسئول افزود: بر اساس برنامه‌ریزی مدیریت شهری در خصوص توسعه انرژی‌های تجدید پذیر، حرکت به سمت اجرایی شدن این موضوع از اهداف اولویت دار شهرداری اصفهان است.

امیری گفت: این میزان تولید انرژی الکتریکی از محل نیروگاه‌های خورشیدی باعث کنترل و کاهش انتشار گاز دی اکسید کربن به محیط زیست شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان  افزود: جلوگیری از انتشار بیش از یک هزار و 100 تن گازهای گلخانه‌ای یکی از تاثیرات جانبی تاسیس نیروگاه های خورشیدی در شهر اصفهان بوده است.

شهرداری اصفهان، نهاد برتر در مدیریت مصرف انرژی

امیری گفت:همچنین شهرداری در سال های گذشته علاوه بر تولید، روش هایی برای کاهش مصرف را هم در دستور کار قرار داده است که دریافت چندین لوح سپاس و گواهی نامه های استاندارد شاهد این مدعاست.

وی ادامه داد: کسب تندیس نقره ای انرژی های تجدیدپذیر در پنجمین جایزه ملی مدیریت انرژی، کسب عنوان نهاد برتر در بخش بهینه سازی مصرف و کاهش مصرف در تجهیزات و تاسیسات در پنجمین جایزه ملی مدیریت انرژی، انتخاب شهرداری اصفهان به عنوان نهاد برتر در مدیریت مصرف انرژی برای دومین دوره متوالی در جایزه انرژی، دریافت تندیس ساختمان های سبز به دلیل استفاده از انرژی های نو و پاک در شهرداری اصفهان و دریافت گواهی استاندارد ایزو 50001 در مدیریت مصرف انرژی بخشی از مستندات اعطا شده به شهرداری برای اقدام در مسیر بهینه کردن مصرف و تولید انرژی در چهار سال گذشته بوده است.

امیری بیان کرد: همچنین حدود یک ماه پیش با توجه به اجرای مجموعه اقدامات عملی و علمی در حوزه تامین انرژی در شهرداری این نهاد از سوی استاندار اصفهان و شرکت توزیع برق شهرستان به دلیل اقدام برای تامین برق پایدار برای شهر اصفهان مورد تقدیر قرار گرفت.

معاون خدمات شهری شهرداری در توضیح نقشه راه و مسیر طی شده از سوی شهرداری برای تامین و توزیع برق پایدار در زیرمجموعه های شهری گفت: با توجه به لزوم سیاست گذاری و برنامه ریزی منسجم و اجرای اقدامات موثر در بهینه سازی مصرف انرژی همچنین همسویی با اهداف اقتصاد مقاومتی و دستورالعمل های وزارت نیرو اجرای عملیاتی همچون اصلاح تعرفه خرید انرژی، تناسب دیماندی قراردادی و مصرفی، افزایش بهره وری و نگهداری تاسیسات و تجهیزات شهری، بررسی حقوقی و مالکی اشتراکات، استفاده از فناوری های نوین در بهینه سازی نقاط پر مصرف و انتشار تراز انرژی مصرفی برای اولین بار اقدام شد.

وی افزود: نتیجه این اقدامات منجر به کاهش قیمت تمام شده بهای برق مصرفی در ارائه خدمات به شهروندان و ایجاد روند مثبت رقابتی بین مناطق در کاهش هزینه ها و در حقیقت اداره ارزان شهر با کیفیت مطلوب در این بخش بوده است.

امیری با بیان اینکه شهرداری اصفهان توانست با توسعه بیش از 10 درصدی تاسیسات الکتریکال و مکانیکال کاهش مصرف برق در سال 99 را نسبت به سال 96 به حدود 18 درصد برساند، افزود: استفاده از ظرفیت دیزل ژنراتورهای موجود در شهرداری اصفهان از دیگر دلایل کاهش مصرف انرژی در این نهاد بوده است به طوریکه ظرفیت دیزل ژنراتورها به بیش از 3 مگاوات رسیده است.  

به گزارش موج؛ شهرداری اصفهان یک هزار و 800 اشتراک برق در حوزه سازمان ها، مناطق پانزده گانه و ناژوان دارد که ضمن برنامه ریزی برای رصد منظم میزان مصرف آنها، در نظر دارد منبع تولید و تامین سه درصد از انرژی مورد نیاز آنها را تا سال 1400 از محل نیروگاه های خورشیدی تامین کند تا وابستگی شهرداری به عنوان یک نهاد خدماتی به ظرفیت نیروگاهی کشور کاهش یابد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه