English

اسطوره فوتبال انگلیس:

باید صدای بی‌صداها باشیم

گری لینه‌کر، اسطوره فوتبال انگلیس و مجری مشهور بی‌بی‌سی، در مراسم دریافت جایزه بهترین مجری تلویزیونی، بار دیگر از مردم فلسطین حمایت کرد.

باید صدای بی‌صداها باشیم
به گزارش خبرگزاری موج

،  گری لینه‌کر ، مهاجم افسانه‌ای پیشین تیم ملی فوتبال انگلیس و مجری شناخته‌شده برنامه‌های ورزشی در شبکه بی‌بی‌سی، در مراسم اهدای جوایز تلویزیونی بریتانیا، پس از دریافت عنوان بهترین مجری تلویزیونی، بار دیگر از مردم فلسطین دفاع کرد.

لینه‌کر در سخنان خود گفت: «شاید بهتر و منطقی باشد که از جایگاه‌ها و تریبون‌هایی که در اختیار داریم برای سخن گفتن به نمایندگی از کسانی استفاده کنیم که هیچ صدایی ندارند.»

این مجری ۶۴ ساله پیش‌تر نیز در پی محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به غزه با محرومیت موقت از اجرای برنامه در بی‌بی‌سی روبه‌رو شد، اما این تصمیم با اعتراض گسترده هواداران و دوست‌داران او به سرعت لغو گردید.

حمایت‌های علنی لینه‌کر از مردم فلسطین، او را به یکی از چهره‌های شاخص ورزشی-رسانه‌ای در عرصه دفاع از حقوق بشر و مخالفت با اشغالگری اسرائیل تبدیل کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه