سرخط خبرها
  • مربی جدید پرسپولیس در تمرین حاضر شد/گزینه اسبق استقلال روی نیمکت کرواسی
  • رشد ۵ برابری قراردادهای ارتباط دانشگاه با صنعت در یک دهه
  • کلید اتصال ریلی کرمانشاه به بغداد زده شد
  • فرزند آمد، امتیاز نیامد
  • حسین شریعتمداری: باب‌المندب را ببندید و نتیجه را ببینید
  • مهرداد محمدی به فولاد پیوست/قرارداد شکاری با پرسپولیس فسخ شد
  • دستور مسدودی حساب‌های بانکی بدهکاران به میزان بدهی صادر شد
  • اتصال بیش از ۵ هزار مدرسه کشور به شبکه فیبرنوری
  • یک‌سوم جمعیت ایران تا ۳ دهه آینده پیر می‌شود/کمبود شدید متخصص سالمندان
  • محموله ۹۸۹ میلیون دلاری نفت ایران در راه چین
  • فرانسه - اسپانیا، فینال در نیمه نهایی با حضور امباپه و یامال
  • الجزیره: کشتی‌ها مسیر تحت کنترل ایران را در تنگه هرمز انتخاب می‌کنند
  • رشد ۱۰ درصدی قیمت نفت در ۱ روز
  • عصر امروز سه شنبه،آیین بزرگداشت قائد شهید از سوی رهبر معظم انقلاب در مصلی
  • از پشت نیمکت مدارس می‌توان بهترین ورزشکاران آینده ایران را کشف کرد
  • کشف ۵۰ هزار دلار ارز قاچاق در شهر فرودگاهی امام (ره)
  • تغذیه مناسب در ایام امتحانات، راهکاری برای حفظ انرژی و افزایش تمرکز دانش‌آموزان
  • مغز متفکر سرقت میلیون یورویی از لوور: می‌توانستیم بیشتر هم بدزدیم
  • شهادت ۳ رزمنده گتوندی در حمله هوایی به آبادان
  • عباس عبدی و روزنامه اعتماد مجرم شناخته شدند

پاریس ادعای واشنگتن درباره شکست مذاکرات غزه به دلیل استقلال فلسطین را رد کرد

دولت فرانسه اتهام واشنگتن مبنی بر اینکه به رسمیت شناختن کشور فلسطین باعث شکست مذاکرات آتش‌بس غزه شده را به شدت رد کرد.

ترامپ و ماکرون
به گزارش خبرگزاری موج

،  فرانسه ادعای آمریکا مبنی بر نقش پاریس در شکست مذاکرات آتش‌بس غزه را بی‌اساس توصیف کرد و تأکید کرد که استقلال فلسطین عامل ترک میز مذاکره توسط حماس نبوده است.

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، گفته بود تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین، بلافاصله باعث خروج حماس از مذاکرات شده است. دولت فرانسه در پاسخ رسمی نوشت: «خیر آقای وزیر، به رسمیت شناختن کشور فلسطین مذاکرات مربوط به گروگان‌ها را نابود نکرده است.»

پاریس به نقل از اظهارات پیشین استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، یادآور شد که او قبل از اعلام ماکرون نیز حماس را به بدعملی متهم کرده بود.

اختلافات دو کشور تنها محدود به جنگ غزه نیست. وزیر خارجه فرانسه اخیراً به سیاست‌های فشار و تهدید برخی کشورها، از جمله آمریکا، تاخت و حتی به طرح‌های ترامپ برای تصاحب گرینلند واکنش نشان داد.

ماکرون در ۲۴ ژوئیه گفت قصد دارد در نشست عمومی سازمان ملل، کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد؛ اقدامی که با همراهی چند کشور دیگر از جمله کانادا و استرالیا روبه‌رو شد.

روبیو این تصمیم را اقدامی «بی‌ملاحظه» دانست که امید پایان جنگ را تضعیف می‌کند. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز در نامه‌ای ماکرون را به «مماشات» متهم و سیاست‌هایش را عامل رشد یهودستیزی معرفی کرد.

ماکرون در پاسخ نتانیاهو را به پایان دادن به «مسابقه مستاصل جنگ دائمی و غیرقانونی در غزه» فراخواند. واشنگتن هفته گذشته نیز اعلام کرد ویزای مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین، از جمله محمود عباس، برای حضور در سازمان ملل را لغو می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه