سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

بنفیکا از طارمی می‌ترسد

بازیکن سابق تیم فوتبال بنفیکا از تیم پورتو و مهدی طارمی مهاجم ایرانی‌اش و تلاش برای گرفتن پنالتی انتقاد کرد.

مهدی طارمی 1

به گزارش خبرگزاری موج، پس از پیروزی ۱ بر صفر تیم فوتبال پورتو در هفته سی ام لیگ پرتغال که با تک گل مهدی طارمی از روی نقطه پنالتی برابر بواویشتا به دست آمد، ژوزه کالادو بازیکن سابق تیم بنفیکا از طارمی و پورتو انتقاد کرد.

کالادو در برنامه CMTV با اظهار نگرانی از آمار پنالتی‌های پورتو و همچنین اخراج بازیکنان حریف در دیدارهایی که پورتو به میدان می‌رود، گفت: من زیاد روی موقعیت ضربات پنالتی تمرکز نمی‌کنم چون ارزشش را ندارد. بیشتر روی مهم‌ترین چیز تمرکز می‌کنم، یعنی رسیدن بنفیکا به پایان و کسب عنوان قهرمانی؛ بدون در نظر گرفتن اینکه آیا پنالتی وجود دارد یا نه. من بیشتر نگران آن هستم.

وی تاکید کرد: به اعتقاد من امسال ۱۱ بازیکن از تیم‌هایی که پورتو مقابل آن بازی کرد از زمین اخراج شدند. ما در مورد آمار صحبت می‌کنیم.

 

نگرانم قهرمان نشویم!

این بازیکن سابق تیم بنفیکا تصریح کرد: در مورد پنالتی‌های طارمی هم حرف‌های زیادی زده شده است. سوال این نیست که تمام پنالتی‌هایی که گرفته شد پنالتی بود یا نه. سوال همه دفعاتی است که طارمی خودش را به داخل محوطه جریمه حریفان انداخت که تعدادش زیاد بود. خیلی از آنها هم پنالتی نبود.

گفتنی است که در فاصله چهار هفته مانده تا پایان لیگ پرتغال تیم بنفیکا با ۷۷ امتیاز صدرنشین است و پورتو با ۷۳ امتیاز رقابت نزدیکی را برای گرفتن صدر جدول و عنوان قهرمانی از حریف دیرینه اش دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه