سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

سلطانی فر:

تغییر نسل در وزارت ورزش و جوانان در این دولت محقق می شود

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه تغییر نسل در وزارت ورزش و جوانان در این دولت محقق خواهد شد، گفت: امیدواریم تا نسل جدیدی در وزارت ورزش حاکم شود.

مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان

به گزارش خبرگزاری موج، مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان در دیدار معاون اول رئیس جمهور با اعضای سازمان‌های مردم نهاد جوانان با اشاره به عملکرد این وزارتخانه در حوزه جوانان اظهار کرد: در سال ۹۲ مجموع تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج تا سقف سه میلیون تومان، ۲۹۰۰ میلیارد تومان بوده که این میزان در سال ۹۵ به ۹۹۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی با اشاره به افزایش ۳.۵ برابری پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج جوانان گفت: میزان تسهیلات ازدواج پرداخت شده جوانان در سال گذشته به مرز ۱۲ میلیارد تومان نیز رسیده است.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به پرداخت وام ازدواج به یک میلیون و ۱۷۵ هزار متقاضی اظهار کرد: این تعداد وام ازدواج از مجموع یک میلیون و ۲۹۰ هزار متقاضی پرداخت شده  که نشان دهنده پرداخت ۹۲ درصدی تسهیلات به جوانان است.

سلطانی فر در ادامه به راه اندازی دفاتر مشاوره ازدواج در استان‌ها اشاره کرد و افزود: در ابتدای کار دولت یازدهم کمتر از ۱۰۰ سازمان مردم نهاد در سراسر کشور در حوزه جوانان فعال بودند که این تعداد در حال حاضر به بیش از ۲۰۰۰ سازمان مردم نهاد رسیده است.

سلطانی فر با انتقاد از اینکه تمام خانه‌های جوان فعال در دولت نهم و دهم منحل شده بودند، گفت: به عبارتی دیگر همزمان با آغاز دولت یازدهم حتی یک خانه جوان فعال در کشور وجود نداشت و این اماکن به دستگاه‌های دیگر واگذار شده بود. با این وجود در حال حاضر تعداد خانه‌های جوان از مرز ۷۰ خانه گذر کرده است و ممکن است تا پایان سال به بیش از ۱۲۰ خانه برسد.

سلطانی‌فر با تاکید بر فرآیند انتخاب مدیران فدراسیون‌ها و جایگزینی جوانان به جای افراد سالخورده نیز اظهار کرد: در حال حاضر پنج مدیرکل زیر ۴۰ سال در استان‌ها مشغول به کار هستند که همه نیز از عملکرد آنان راضی‌اند.

سلطانی‌فر با تاکید بر اینکه تغییر نسل در وزارت ورزش و جوانان در این دولت محقق خواهد شد، گفت: امیدواریم تا نسل جدیدی در وزارت ورزش حاکم شود. در سال گذشته با ۱۸ استان جلسات تبادل نظر با اعضای سمن‌های جوانان برگزار شده است و ما از نزدیک با انتقادات و نظرات آنها آشنا شدیم. مجموع دولت و اکثریت وزرای مرتبط برای تحقق وعده‌ها، سیاست‌ها و رویکردهایشان تلاش کردند.

وی در ادامه با بیان اینکه دولت تلاش کرده است تا در عرصه‌هایی که با نگاه امنیتی در گذشته محدود شده بود مسیر حضور جوانان را باز کند اظهار کرد: در همین راستا دولت تلاش کرده است تا زمینه برای مشارکت اجتماعی و سیاسی جوانان را تحقق ببخشد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه