سلطانی‌فر در دیدار با اینفانتینو:

زمینه‌های لازم برای رشد فوتبال بانوان را فراهم کردیم

وزیر ورزش و جوانان کشورمان در دیدار با جیانی اینفانتینو گفت: در زمینه فوتبال بانوان با توجه به ملاحظات فرهنگی هرگونه زمینه‌های لازم برای رشد فوتبال بانوان را فراهم کردیم.

مسعود سلطانی فر

به گزارش خبرگزاری موج، مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان کشورمان با رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) دیدار کرد و خطاب به جیانی اینفانتینو اظهار کرد:  به شما و همراهان خیر مقدم می‌گویم و امیدوارم سفر موفقیت‌آمیزی در ایران داشته باشید و این سفر دستاوردهای خوبی برای ورزش و فوتبال ایران به همراه داشته باشد. ماه‌های اخیر ایام پر کاری به جهت رویدادهای بین‌المللی و جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه دارید. طبق اخبار و اطلاعاتی که ما داریم هم روسیه و هم فدراسیون جهانی فوتبال تلاش‌های خوبی برای برگزاری این رویداد بین المللی و باشکوه داشته‌اند.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: ما هم به عنوان یکی از اولین تیم‌هایی که صعود زودهنگام به جام جهانی داشت تلاش‌های زیادی کردیم که امیدوارم حضور موفقی  در این مسابقات داشته باشیم. در سال‌های اخیر، هم وزارت ورزش و جوانان و هم فدراسیون فوتبال ایران تلاش‌های بسیاری داشتند تا فوتبال، خود را بر اساس مبانی فیفا تطبیق دهد. تلاش کردیم باشگاه‌ها در مسائل فنی و مالی خود اقدام‌ها و گام‌های اساسی بردارند.

او همچنین گفت: در زمینه فوتبال بانوان نیز با توجه به ملاحظات فرهنگی هرگونه زمینه‌های لازم برای رشد فوتبال بانوان را فراهم کردیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه