آنچلوتی: لواندوفسکی فوتبالش را در بایرن تمام می‌کند

سرمربی بایرن مونیخ خیال هواداران بایرن را راحت کرد و گفت که ستاره لهستانی در این تیم باقی خواهد ماند.

آنجلوتی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از کیکر، دو تیم بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن امشب (چهارشنبه) باید در دومین دیدار خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا برابر هم به میدان بروند.  

کارلو آنچلوتی پیش از این دیدار گفت: بازیکنان جدیدی در تابستان به جمع ما اضافه شدند و زمان می‌برد تا این بازیکنان با تیم هماهنگ شوند. من فکر می‌کنم تیم ما رفته رفته پیشرفت می‌کند و بازی‌های بهتری به نمایش بگذارد. می‌دانیم که برابر تیم خوب پاری سن ژرمن باید هم در دفاع و هم در حمله عالی باشیم تا بتوانیم حریف را شکست دهیم. آنها تیمی قدرتمند هستند که در تمام خطوط بازیکنان خوبی دارند ولی هر تیمی نقاط ضعف دارد و ما تلاش می‌کنیم از نقاط ضعف حریف استفاده کنیم و بتوانیم دروازه حریف را باز کنیم. بازی با پاریس بازی حساسی است ولی فینال نیست و قرار نیست چیزی را قطعی کند با این حال ما تلاش می‌کنیم تا بتوانیم تیم نخست گروه شویم و به همین خاطر امیدوار به کسب برد در این دیدار هستیم.

او در پایان صحبت‌های خود درباره جدایی لواندوفسکی گفت: لواندوفسکی قرارداد چهار ساله با ما دارد و همین جا فوتبالش را تمام خواهد کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه