سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

کاستا: در یوونتوس دنبال قهرمانی در اروپا خواهم بود

خرید جدید یوونتوس ابراز امیدواری کرد که بتواند با این تیم به قهرمانی در لیگ قهرمانان و لیگ ایتالیا برسد.

داگلاس کاستا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از گاتزتادلواسپورت، یوونتوس در نقل و انتقالات تابستانی چند خرید خوب داشت که یکی از این بازیکنان، داگلاس کاستا بازیکن بایرن مونیخ بود.

کاستای برزیلی که در بایرن مونیخ با کارلو آنچلوتی رابطه خوبی نداشت و زیاد به او بازی نرسید، درباره حضور در یووه گفت: یک سال مانده به جام جهانی نمی‌توانستم تیم بهتری انتخاب کنم. می‌خواهم در تاریخ یوونتوس ماندگار شوم و بهترین بازی‌های خودم را ارئه دهم. باید بتوانم در مدت کم تا جام جهانی خودم را اثبات کنم.

او در ادامه صحبت‌های خود درباره هماهنگی با سایر بازیکنان یوونتوس گفت: من هر جا رفتم خیلی زود با مهاجمان دوست شدم و رابطه خوبی هم با آنها داشتم.در اورکاین با لوئیز آدریانو و در بایرن مونیخ با لواندوفسکی خیلی راحت بودم و کار کردم و امیدوارم در یوونتوس نیز با ایگواین چنین رابطه‌ای داشته باشم و بتوانیم بهترین همکاری ممکن را داشته باشیم.

کاستا در پایان درباره کار با آلگری گفت: آلگری مربی‌ای است که زیاد صحبت می‌کند و خیلی به جزئیات دقت دارد. او به توانایی من باور دارد و من مطمئنم که می‌توانم بهترین همکاری موجود را با او در تورین داشته باشم و امیدوارم نتیجه این همکاری بین من و آلگری به نتیجه خوب برای او و البته بازی بهتر من منجر شود.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه