بیش از صدهزار بلیط فیلم «موسی» در یک هفته به فروش رفت

باوجود ادامه اختلال‌های اینترنتی و شرایط جتگی در هفته‌های اخیر، فیلم «موسی» در اکران آنلاین شبکه نمایش خانگی با استقبال قابل‌توجهی روبه‌رو شده و بالغ بر ۱۰۰ هزار بلیط در یک هفته فروخته است.

موسی کلیم الله
به گزارش خبرگزاری موج

، در شرایطی که اختلال اینترنت دسترسی به بسیاری از محتوای آنلاین را دشوار کرده است و همچنین جنگ نیز اوضاع عمومی مردم و کشور را از حالت عادی خارج کرده است، اکران آنلاین فیلم «موسی» در فیلم‌ نت با استقبال چشمگیری از سوی مخاطبان همراه شد. این استقبال در اکران آنلاین از فیلم های تاریخی- اجتماعی در سابقه پلتفرم ها کم‌نظیر بوده است.

فیلم «موسی» در حالی به نمایش خانگی رسید که محمود رضوی تهیه کننده و ابراهیم حاتمی کیا نویسنده و کارگردان اثر باتوجه به شرایط ویژه جنگی تصمیم گرفتند فیلم خود را در اسرع وقت به اکران آنلاین برسانند تا مردم بتوانند در شرایطی که ناگزیر به ماندن در خانه هستند و استرس جنگ را نیز تحمل می کنند، ساعاتی را از شرایط جنگی و اخبار آن فاصله بگیرند.

این فیلم تاریخی به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا و تهیه‌کنندگی محمود رضوی، از شامگاه پنجشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۵ در بخش سینما آنلاین فیلم‌ نت اکران شد و از ساعت ۶ عصر آن روز در دسترس کاربران قرار گرفت.

«موسی کلیم‌الله (ع): به وقت طلوع» که نسخه سینمایی، سریال تاریخی حضرت موسی (ع) به شمار می‌آید، یکی از بزرگ‌ترین تولیدات سینمای ایران است و زندگی این پیامبر را در دوره کودکی روایت می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه