English

عباس اقلامی، منتقد صاحب‌سبک سینما درگذشت

عباس اقلامی، منتقد و نویسنده خوش‌قلم سینمای ایران که از بیماری ریوی رنج می‌برد، به دلیل مشکلات تنفسی ناشی از آلودگی هوا درگذشت و جامعه رسانه‌ای و سینمایی را در غم فرو برد.

سینمای ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، جامعه منتقدان و اصحاب رسانه در غم از دست دادن یکی از چهره‌های آرام و اندیشمند خود فرو رفت. عباس اقلامی، منتقد و نویسنده سینمای ایران، که مدتی از مشکلات ریوی رنج می‌برد، روز جمعه در پی تشدید آلودگی هوای تهران و وخامت حال عمومی، دار فانی را وداع گفت.

اقلامی از منتقدان فعال در حوزه نقد سینمای هنری، اجتماعی و تجربه‌گرا بود که سال‌ها با رسانه‌های تخصصی حوزه فرهنگ و هنر، از جمله ماهنامه هنروتجربه و پایگاه سینماسینما همکاری داشت. او با قلمی تحلیلی و نگاه دغدغه‌مند به مسائل روایت، تصویر و فرم، در میان نسل میانی منتقدان سینما جایگاه ویژه‌ای یافته بود.

کیوان کثیریان، منتقد سینما، با انتشار پستی در اینستاگرام از درگذشت دوست و همکارش خبر داد و نوشت: «دوست و همکار عزیز، باسواد و با شخصیت‌مان درگذشت. مشکل ریه و این آلودگی وحشتناک او را تمام کرد. بسیار غمگینم، بسیار. روحت شاد عباس آقای اقلامی.»

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه