سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

رتبه دوم حفظ ۱۵ جز جشنواره قرآن و عترت در گفتگوی اختصاصی با موج:

دعوت عملی و عمل به دستورات قرآن، جوانان را جذب خواهد کرد

برگزیده حفظ ۱۵ جز قرآن کریم در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری موفق جشنواره ، از دعوت عملی و عمل به دستورات قرآن به عنوان جاذبی موثر برای حضور بیشتر جوانان دربرنامه های قرآنی یاد کرد.

قرآني 9

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج همدان، بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به میزبانی همدان در حال برگزاری است؛ با برگزیدگان  این جشنواره که در سه رده کارکنان، اساتید و دانشجویان، هستند به گفتگو می نشینیم؛ همراه ما باشید.

محمد رضا فصیحی پور ، رتبه دوم حفظ ۱۵ جزقرآن کریم در بخش اساتید از دانشگاه علوم پزشکی سیرجان که در جشنواره قرآن و عترت وزارت  بهداشت توانسته است  رتبه اول حفظ ۱۵ جز را کسب کند، در گفتگوی اختصاصی با موج ابراز کرد: بنده سال های گذشته نیز در مسابقات سراسری اوقاف، مسابقات دانشگاه آزاد و مسابقات بسیج در تفسیر و حفظ ۱۰، ۱۵ و ۲۰ جز دارای رتبه بدو ام.

فصیحی با اشاره به اینکه به صورت حرفه ای و جدی از دوران دانشجویی به حفظ قرآن پرداخته است و حدود ۶ سال پیش حفظ را به اتمام رسانده است، گفت: این جشنواره از جشنواره های شاخص در برنامه قرآنی کشور است و نکته مثبت این جشنواره آن است که به اکثر رشته های مرتبط  پرداخته شده است و به جنبه های فرهنگی، هنری و پژوهشی قرآن توجه مقبولی صورت گرفته است.

وی افزود: اگر برای هر حوزه به صورت مجزا برنامه درنظرگرفته شود، شاید اینگونه بهتر موضوع پرداخته شود.

رتبه دوم حفظ ۱۵ جزقرآن کریم در بخش اساتید با بیان اینکه هر چه داریم از قرآن است و موفقیت های زندگی ام در حوزه فردی و اجتماعی به برکت قرآن است، گفت: دعوت عملی جوانان به معونیت باید صورت گیرد؛ با عمل کردن به دستورات قرآنی می توان اشتیاق بیشتری برای جوانان در جذب به قرآن و مباحث معنوی ایجاد کرد و در این بحث کاملا باید جدی بود.

فصیحی افزود: جوانان از نظر فطری دارای گرایش به معنویت هستند و احساس تشنگی در حوزه قرآن باید بیش از پیش روشن شود و قسمی از آن، برگزاری برنامه های قرآنی است و نفس ارتباط با قرآن به هر بهانه ای مهم است.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر