سرخط خبرها
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

معاون اول رئیس جمهور:

مدعی نیستیم به تمامی آنچه می‌خواستیم دست یافته‌ایم

جهانگیری گفت: مردم از نبود استقلال در کشور ناراضی بودند چراکه کشور در ابعاد مختلف وابستگی را شاهد بود و استبداد داخلی مردم را رنج می‌داد واین باعث شد مردم ایران برای تشکیل انقلاب اسلامی قیام کنند.

جهانگیری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج همدان، جهانگیری در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و هیات اندیشه ورز جوان استان همدان گفت :  مردم از نبود استقلال در کشور ناراضی بودند چراکه کشور در ابعاد مختلف وابستگی را شاهد بود و استبداد داخلی مردم را رنج می‌داد  واین باعث شد مردم ایران برای تشکیل انقلاب اسلامی قیام کنند.

معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت:  زمانی که انقلاب اسلامی در سال 57 به پیروزی رسید  اقشار جامعه برای پیروزی آن مشارکت کردند و این مشارکت به خواست عمومی تبدیل شد.

همدان جهانگیری

جهانگیری تاکید کرد: باید از گذشته بیاموزیم، درحال زندگی کنیم و برای آینده خود با نگاهی به گذشته گام برداریم و  انقلاب اسلامی حادثه‌ای نبود که به تاریخ سپرده شود

معاون اول رئیس جمهور  گفت: مدعی نیستیم که به تمامی آنچه می‌خواستیم دست یافته‌ایم و  امروز استقلال مردم ایران در هر بعدی که بررسی کنیم استقلال زبانزدی است.

جهانگیری گفت: مردم باید بدانند زمانی که ما خدمت رسانی در جنوب کشور را آغاز کردیم وضعیت همه شهرستان‌ها دردناک بود و با وجود اینکه سال 45 صادرکننده گاز بودیم اما مردم ما از این نعمت بی‌بهره بودند.

جهانگیری  با بیان اینکه  گذشته خود را با هر متری که اندازه بگیریم افتخار آفرین است، گفت: با همه این اوصاف ما با نقطه مطلوب فاصله داریم پس  آرمان‌ها را باید به عنوان هدف تحت نظر قرار داده و برای رسیدن به آن تلاش کنیم.

همدان اندیشه ورز

جهانگیری گفت:  کشور ما ثروتمند است، دولت ما هم ثروتمند است و ما اولین ذخایر نفت و گاز جهان و بیشترین ذخایر معدنی را در اختیار داریم که می تواند ما را در توسعه کشور یاری کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه در گذشته از مشکلاتی عبور کردیم که می‌توانست نظامی را از پای درآورد گفت: جوانان ما می‌توانند با استفاده از ظرفیت موجود و خلاقیت، کشور را از مشکلات فعلی رهایی دهند.

جهانگیری ابراز کرد: همدان استان مهم ایران است و با توجه به انتخاب آن به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی و ظرفیتی که در آن وجود دارد می تواند توسعه بیشتری پیدا کند

جهانگیری گفت: در دهه فجر امسال 242 طرح بزرگ با 142 هزار میلیارد تومان اعتبار وهشت هزار پروژه دیگر نیز افتتاح شده که 50 درصد آن مربوط به حوزه نفت و گاز است.

وی  با قدردانی از استاندار برای تشکیل هیئت اندیشه ورز جوان و اختصاص یک پست از معاونت‌ فرمانداری‌ها به زنان، بیان کرد: ما هرجا کار را به دست زنان سپردیم بهتر از مردان عمل کردند.

معاون اول رئیس جمهور گفت: استانداران دیگر نیز از دو ابتکار استاندار همدان استفاده کنند. 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر