سرخط خبرها
  • وزیر نیرو: پول قبض برق ۷۵ درصد مردم اندازه خرید یک پیتزا هم نیست
  • مسابقات قهرمانی کشوری دراگون بوت در تهران
  • سخنگوی دولت: تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
  • رئیس رسانه ملی: تمام بخش‌های سازمان صداوسیما برای خود اهداف تحولی تعریف کرده‌اند
  • طرح ۲۲۰ هزار واحدی «خانه امید» وارد مراحل اجرایی شد
  • آتش‌سوزی در بیمارستان اسلام‌آباد؛ ۱۴ نوزاد جان باختند
  • مشکل شرعی در صدور گواهینامه موتور برای بانوان وجود ندارد/ در حال رفع اختلافات در لایحه منع خشونت علیه زنان هستیم
  • مافیای سرقت مسلحانه کشور پای چوبه دار/ برادران نجفی اعدام شدند
  • ثبت مینی‌گلف در ۷٠٠ هنرستان کشور به عنوان واحد رسمی درسی ورزشی
  • دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده‌ هفت شهید جنگ تحمیلی رمضان
  • رکورد جدید در انتصاب فرمانداران بانو و اهل سنت
  • عرضه ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس بانک مرکزی به شبکه بانکی
  • اجرای پروژه پل B۱ از محل مولد سازی
  • وزیر صمت: هیچ‌گونه کمبودی در تامین مواد اولیه پتروشیمی وجود ندارد
  • کشف ۷۰ میلیارد تومان اموال سرقتی/ کاهش ۶۸ درصدی جرم در جنگ
  • ثبت‌نام طرح آشیان در تهران و مشهد آغاز شد

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان:

وحدت، عامل عبور از بحران‌ها و تقویت جبهه مقاومت است

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با تأکید بر نقش وحدت و همدلی در عبور جامعه از بحران‌ها گفت: هرمزگان با برخورداری از ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و مذهبی، می‌تواند به‌عنوان یکی از طلایه‌داران تقریب مذاهب و همزیستی اسلامی در کشور نقش‌آفرینی کند.

سازمان تبلیعات اسلامی هرمزگان + شورای شهر
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در جلسه کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر بندرعباس که با حضور حجت‌الاسلام احمد عامری عضو شورای و مسلم عاشوری از فرهنگی و ورزشی شهرداری بندرعباس با اشاره به اهمیت وحدت و همدلی در شرایط کنونی اظهار کرد: وحدت در جامعه اسلامی همواره یکی از مهم‌ترین عوامل عبور از بحران‌ها و دستیابی به موفقیت بوده است و تجربه سال‌های گذشته، به‌ویژه در جبهه مقاومت، اهمیت این موضوع را به‌خوبی نشان داده است.

وی با اشاره به شرایط جنگ تحمیلی و نقش انسجام مردم و جریان‌های مختلف در دفاع از کشور افزود: در مقاطع حساس، هرگاه جامعه حول محورهای مشترک و ارزش‌های اساسی به وحدت رسیده، توانسته است در برابر تهدیدها و فشارها ایستادگی و از منافع خود دفاع کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با بیان اینکه وحدت از عوامل مهم موفقیت جبهه مقاومت بوده است، تصریح کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی نیز یکی از علل موفقیت‌های جبهه مقاومت را همین وحدت و انسجام می‌دانست؛ چراکه همدلی میان مردم، گروه‌ها و جریان‌های مختلف می‌تواند قدرتی بزرگ در برابر دشمنان ایجاد کند.

کاظمی با اشاره به جایگاه راهبردی هرمزگان و اهمیت تنگه هرمز و خلیج فارس گفت: در شرایط امروز، توجه به مسئله وحدت اهمیت بیشتری پیدا کرده است و باید گام‌های مهم و عملی در این زمینه برداشته شود. هرمزگان به دلیل موقعیت جغرافیایی، اجتماعی و فرهنگی خود می‌تواند در این عرصه نقش‌آفرین باشد.

وی هرمزگان را استانی تقریبی و برخوردار از ظرفیت‌های ارزشمند وحدت و همزیستی دانست و ادامه داد: مردم این استان در طول سال‌های گذشته نشان داده‌اند که می‌توانند در کنار یکدیگر زندگی مسالمت‌آمیز و همراه با همدلی داشته باشند و از این ظرفیت می‌توان برای تقویت وحدت در سطح ملی و حتی جهان اسلام بهره گرفت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان خاطرنشان کرد: هرمزگان می‌تواند به‌عنوان یکی از طلایه‌داران وحدت، گام‌های مهمی در مسیر تقویت همدلی، انسجام و تقریب مذاهب اسلامی بردارد و الگوی مناسبی از همزیستی و وحدت اسلامی ارائه کند.

کاظمی همچنین با اشاره به برنامه‌های هفته وحدت در استان اظهار کرد: برگزاری باشکوه هفته وحدت با برنامه‌ریزی دقیق و با همکاری همه نهادها و مجموعه‌های تأثیرگذار در حال انجام است و تلاش داریم برنامه‌های این هفته با مشارکت گسترده مردم و دستگاه‌های فرهنگی، دینی و اجرایی برگزار شود.

وی در پایان تأکید کرد: هفته وحدت فرصت مناسبی برای بازخوانی ظرفیت‌های مشترک امت اسلامی، تقویت همدلی میان مردم و تأکید بر مشترکات دینی و اعتقادی است و امیدواریم برنامه‌های این هفته بتواند زمینه‌ساز تقویت بیش از پیش وحدت و انسجام در استان هرمزگان باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه