توقیف یک کامیون حامل ۴۵ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در میناب

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس هرمزگان اعلام کرد: با شناسایی و توقیف یک‌دستگاه کامیون، ۴۵ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان میناب کشف شد.

قاچاق سوخت
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی پلیس مأموران انتظامی مستقر در ایستگاه بازرسی شهید چغازردی شهرستان میناب در ادامه طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، حین کنترل خودروهای عبوری محور بندرعباس به میناب به یکدستگاه کامیون تریلی تانکر مشکوک شده و دستور توقف دادند.

راننده خودرو بدون توجه به دستور پلیس و علائم هشدار دهنده و با عبور از روی سیخک اقدام به فرار کرد که پس از تعقیب و گریز سریع و با همکاری عوامل یگان امداد و پاسگاه گوربند کامیون مورد نظر متوقف و در بازرسی از آن ۴۵ هزار گازوئیل قاچاق و فاقد بارنامه و مجوز قانونی کشف و ضبط شد.

ارزش این محموله قاچاق کشف شده از این کامیون را برابر اعلام نظر کارشناسان اقتصادی، ۲۲ میلیارد ریال اعلام شده و در این رابطه یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی و سوخت مکشوفه به شرکت پخش فراورده های نفتی تحویل شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه