English

فرمانده انتظامی هرمزگان:

لکسوس ۲۵۰میلیاردی قاچاق راهی پارکینگ شد

فرمانده انتظامی هرمزگان از شناسایی و توقیف یک دستگاه خودرو لکسوس قاچاق به ارزش ۲۵۰ میلیارد ریال در شهرستان بستک خبرداد.

خودروی قاچاق
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

،  سردار علی اکبر جاویدان فرمانده انتظامی هرمزگان اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان بستک در ادامه طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز روز گذشته حین گشت زنی در محورهای مواصلاتی به یک دستگاه خودرو لکسوس مشکوک شده و دستور توقف دادند.

وی افزود: مأموران خودرو مذکور را متوقف و در بررسی از اسناد مشخص گردید که فاقد مدارک قانونی و قاچاق می‌باشد که در همین راستا راهی پارکینگ شد.

فرمانده انتظامی استان ارزش مالی خودروی قاچاق کشف شده را برابر اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۲۵۰ میلیارد ریال عنوان کرده و خاطر نشان کرد: در این خصوص یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه